Kuvaus

[0816]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI

Kuvanmukainen, HYVÄSSÄ   iskussa oleva nidottu painos ELÄMÄNKERROISTA kertovan kirjallisuuden / TINA TURNER diggareille.


Kurt Loder - Tina Turner: MINÄ, Tina?

Elämäkerta, jonka pohjalta ohjattiin menestyselokuva.

Tina Turner on supertähti, yksi maailman suosituimmista laulajattarista. Mutta millainen on hänen taustansa? Teoksessaan hän kertoo lapsuudestaan orpotyttönä, painajaismaisesta avioliitostaan muusikko Ike Turnerin kanssa, yli kolmekymmentä vuotta kestäneen uransa ylä- ja alamäistä, musiikkibisneksen armottomista laeista.
  Kirja on myös kuvaus, siitä pitkästa salaisesta kamppailusta jonka tuloksena Tina jätti väkivaltaisen ja huumeita käyttävän aviomiehensä. Vastoinkäymisistä huolimatta Tina ei sorru itsesääliin: hänen asenteensa on hyväätekevän postiivinen. Hän on nainen, jolla on taito kääntää tappiot voitokseen.

3. painos

Suomentanut Pekka Markkula

WSOY - Kirjapainoyksikkö
Juva 1997

VOITTOHUUTO ja PK.  1,80e ->  TILILLE ja TUOTE POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12

PS. En ole ennustaja, enkä ole Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

2,50 €
Sulkeutuu 89 vrk 19 h 4 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2,50 € Sulkeutuu 89 vrk 19 h 4 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.