Kuvaus

Kyllä, on aito SONY MDR RF811R korvakuulokkeet, jotka ostin kun halusin kuunnella musiikkia ja katsella TV:tä myöhään, jolloin minun haluamani äänen voimakkuus olisi häirinnyt muita... 

langaton malli tukiasemalla , jolloin etäisyys tukiasemasta voi olla jopa 100m... Kun täysi lataus on suoritettu, voi käyttöaika olla ilman uutta latausta 13h... SONY on minusta eräs parhaista . 

Todellinen käyttöaika lienee noin 48h, joten voisin sanoa, nämä ovat uuden veroinen ja käyttöohjeet mukana...pölyiset vain.

MUS21FB101 SONY Musiikki kuulokkeet aito malli ja hyvä... käyttöohjeet monikieliset, uusi maksoi silloin noin 69 euroa. 

SONY Japan, valmistettu Kiinassa... Ihan OK. Saksalaisten merkkien jälkeen pidän arvossa Japani merkkejä.... joka maassa valmistetaan sekä roskaa että korkeaa laatua.  Korkean laadun tuotteen haluan aina itse nähdä kädessäni, sillä olen usein pettynyt "korkean laadun " tuotteisiin Ruotsista ja USA:sta... koska näillä molemmilla valtioilla on hyvä myynti ja markkinointi kanava, mainoksissa puhutaan suuria ja komeita, mutta itse tuote eipä juuri vastaa puheita...positiivisesti olen usein yllättynyt juuri Japani Kiina tavaroissa, hinta laatusuhde on niissä ollut kohdallaan. 

Korkeaa laatutavaraa tulee usein SVEITSI ja ITÄVALTA maista, mutta niiden hintakin on sellainen, joka jo karkoittaa ohuen lompakon omaavan  pois jonosta...

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 

Halvin on ns. Pikku-Paketti DHL, saa painaa 2 kg ja maksaa 8,50 EUR  ( ei seurantanumeroa ) 

DHL paketti 5 kg painon asti maksaa 16,99 EUR, usein kerätään samaan pakettiin useampi tavara. Kirjat ja paperi tuotteet , dokumentit yms. maksavat Saksan Postin kulujen mukaan noin 5 eur. Mutta poikkeuksia on helppo tehdä myös alaspäin. 

HUOM: Vain 16,99 EUR maksavalla DHL paketilla on seurantanumero. Jos se on tärkeä sinulle, niin valitse DHL paketti toimitustavaksi ja mainitse asiasta myyjälle. 

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 17 vrk 15 h 29 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

33 € Sulkeutuu 17 vrk 15 h 29 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.