Kuvaus

Old Illusions toivottaa sinut tervetulleeksi antiikkiin ja erikoisten esineiden ihmeelliseen maailmaan! Tämän kohteen myyjänä toimii maamme tyylikkäin antiikin ja erikoisten esineiden erikoisliike Old Illusions, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä käsiksi hiukan erikoisemman antiikin kuin hieman erikoisempienkin esineiden ihmeelliseen maailmaan. 

Tervetuloa tutustumaan koko laajaan valikoimaamme suoraan osoitteessa: http://www.oldillusions.fi

Kohde:

Alkuperä: Pariisin Luonnontieteellisen Museon kokoelma, Ranska
Valmistusajankohta: 1838
Tekijä: Tohtori Salomon Müller (1804-1863)
Mitat: Lasikuvun korkeus 40 cm, alustan mitat 34 x 18 cm. Itse lepakon mitat: leveys 30 cm ja korkeus 20 cm.
Kunto: Kohtalainen, lasikupu hyvässä kunnossa, lepakon rangassa puutoksia, siivessä halkeama
Muuta: Äärimmäisen huikaiseva ja harvinainen kohde, joka on ollut osa Pariisin Luonnontieteellisen Museon kokoelmaa. Kohteen tekee harvinaiseksi useampikin asia… Lepakon on pyydystänyt v. 1838 tohtori Salomon Müller (1804-1863), joka  oli tunnettu ja erittäin arvostettu saksalainen luonnontieteilijä. Hän työskenteli ison osan urastaan Itä-Intian saaristossa keräten tietoa ja näytteitä eläinlajeista tieteelliseen käyttöön. Työskenneltyään yli 10 vuotta Intiassa hän toi mukanaan erittäin suuren määrän näytteitä lajeista useille eurooppalaisille museoille, mm. pelkästään Leidenin museolle yli 700 eri lajin luurankoa sekä yli 400 munaa.

Lisäksi kohteessa on mukana aito 1800-luvun lasikupu, jonka sisälle lepakko on säilötty. Mukana on myös museon aito kohdetta koskeva tietokyltti, josta käyvät ilmi tarkemmat tiedot lajista ja muista seikoista.

Mainittakoon vielä, että lähes identtinen lepakon luuranko (eri alalaji) saman museon kokoelmasta myytiin ranskalaisessa arvohuutokaupassa vuonna 2016 vajaalla 2000 eurolla.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 38 vrk 6 h 11 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

1 250 € Sulkeutuu 38 vrk 6 h 11 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.