Kuvaus

KUUMA KISSA?

MARJO ON 24-VUOTIAS ÄIDINKIELEN LEHTORI. ERÄÄNÄ AAMUNA MATKALLA KOULUUN HÄN NÄKEE KOLLEGANSA 18-VUOTIAAN OPPILAAN, ANTIN KAATUMASSA UMPIHUMALASSA PITKIN RINNETTÄ. POJAN KÄYTÖSESTÄ ILMOITETAAN REHTORILLE JA OPETTAJAKOKOUKSESSA SÄÄNTÖJÄ KAPINOIVA ANTTI PÄÄTETÄÄN EROTTAA KOULUSTA. MRJA ON HÄMMÄSTYNYT KOVASTA RANGAISTUKSESTA. ANTIN ISÄ EHDOTTAA REHTORILLE, ETTÄ POIKA VOISI TYÖSKENNELLÄ HÄNEN PELTISEPÄNVERSTAASSAAN, MUTTA KOULU PITÄISI SILTI SUORITTAA LOPPUUN. MARJA LUPAUTUU ANTAMAAN YKSITYISTUNTEJA ANTIN ILTAOPISKELUN TUEKSI. ALUKSI MOLEMMAT OVAT VARAUTUNEITA, MUTTA LUOTTAMUKSEN KASVAESSA OPETTAJAN JA OPPILAAN SUHDE MUUTTUU VÄHITELLEN YHÄ LÄHEISEMMÄKSI...

KUUMA KISSA? PERUSTUU KERTTU-KAARINA SUOSALMEN ROMAANIIN NEITSYT. ELOKUVAN PÄÄOSISSA  OVAT MAARITA MÄKELÄ JA EERO MELSMNIEMI. HYVÄN ARVOSTELU - JA YLEISÖMENESTYKSEN LISÄKSI OHJAAJA ERKKO KIVIKOSKI SAI ELOKUVATAITEILIJAPALKINNON JA ESKO NEVALAINEN KUVAUS-JUSSIN.

NÄYTTELIJÄT: MAARITA MÄKELÄ, EERO MELASNIEMI, KURT INGVALL, URPO POIKOLAINEN, MARJA-LEENA KOUKI, ASTA BACKMAN, SEIJA SORA JA LASSE VILJAS.

VALMISTUSVUOSI 1968

KESTO 1H 15MIN

MUOVEISSA

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

5 €
Sulkeutuu 28 vrk 15 h 46 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5 € Sulkeutuu 28 vrk 15 h 46 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.