Kuvaus

Viidakkokuume - Jungle Fever (1991)


Ohjaaja: Spike Lee
Pääosissa: Wesley Snipes, Annabella Sciorra, Samuel L. Jackson, John Turturro, Spike Lee, Ossie Davis, Ruby Dee
Valmistusvuosi: 1991
Valmistusmaa: USA
Kesto: 126 min
Genre: Draama

Flipper (Snipes) on hyvin menestyvä afrikkalais-amerikkalainen arkkitehti, jolla on rakastava vaimo ja tytär. Flipperin elämä kumminkin muuttuu hän saa sihteerikseen italialais-amerikkalainen Angie (Sciorra). Flipper yrittää päästä eroon sihteeristään, mutta pian Flipper päättääkin aloittaa Angien kanssa suhteen. Pian vaimo saa tietää ja molempien läheiset eivät suhtaudu suhteeseen myönteisesti. Soppaa keittää myös Flipperin narkkariveli, Gator (Samuel L. Jackson).

Spike Leen elokuvat käsittelevät yleensä vakavia asioita ja niin tekee Viidakkokuumekin. Tässä on kyse kahden eri rotuisen ihmisen suhteesta. Sellaisiin suhteisiin ei kovin kivasti suhtauduta. Lee tarkastelee näiden ihmisten suhteita tuomitsematta. Monia ajatuksia ehditään elokuvan herättämään. Muuten leffa on aika tylsä kuvaus.

Spike Lee tuo ruutuun hänen vakionäyttelijöitänsä, kuten John Turturron, Samuel L. Jacksonin, Ossie Davisin ja itsensä. Monet näyttelijät pistävät kaikkensa peliin, mutta Wesley Snipes ei oikein vakuuta pahaan tilanteeseen joutuvana Flipperinä. Itse vieroksun vähän Leen ohjaustyyliä, vaikka hyviä leffoja heppu tekeekin. En tiedä mikä sen tekee, mutta näissä hänen ohjauksissaan on sellainen tyyli, joka minua ei viehätä sitten yhtään.

Pääteemaa kiinnostavammaksi nousee henkilöiden suhteet vanhempiinsa. Ossie Davisin esittämä Flipperin ja Gatorin tuima isä on aivan mainio hahmo. Anthony Quinnin näyttelemä Angien isä tuo esille hyvin raivon tytärtänsä kohtaan. Leen tuomitsemattoman tyylin takia elokuva näyttää paljon ongelmia, mutta ratkaisut jäävät vähemmälle.

Mistään ihan huonosta leffasta ei ole kyse, vaikka ihan minun juttuni tämä ei ollutkaan. Spike Leen tapaan hienoja näyttelijöitä tulvillaan oleva elokuva käsittelee tärkeitä asioita. Pieni, mutta ei kovin suuri pettymys oli silti kyseessä.


Tekstiä lainattu leffatykin arvosteluista.


----------------------------------------


DROP ZONE (1994)


Ruotsinkieliset kannet,suomitekstit löytyy.Takakannen reunassa pieni 5mm viilto.Erittäin siisti levy.

Toiminta/Jännitys 1994

Kesto: 1h 38 min

K - 15

Näyttelijät:
Wesley Snipes
Gary Busey
Yancy Butler
Michael Jeter
Corin Nemec
Kyle Secor

Vankilapako kymmenen kilometrin korkeudessa! Pete Nessipin (Wesley Snipes) vanki hyppää laskuvarjo selässään ulos 747:sta ja katoaa apureineen pimeyteen. Nessip tekee parhaansa estääkseen paon, mutta siitä huolimatta hänet hyllytetään. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että hän olisi poissa kuvioista...


----------------------------------------


Blade trinity


Blade (Wesley Snipes) palaa äärimmäisen vampyyrinmetsästäjän saappaisiin trilogian kivenkovassa päätösosassa. Blade on taistellut vampyyreja vastaan vuosikaudet yön pimeän suojassa. Päädyttyään salajuonen kautta FBI:n etsityimpien rikollisten listalle hänen on astuttava valokeilaan – ja yhdistettävä voimansa tahon kanssa jonka olemassaolosta Blade ei ollut tietoinen: vampyyrinmetsästäjien joukon nimeltä Yövaanijat. Heistä kovimman koulun käyneet Abigail (Jessica Biel) ja Hannibal (Ryan Reynolds) taustavoiminaan Blade seuraa verisiä jälkiä, jotka johtavat aina häntä riivaavan rodun muinaisen kantaisän, Draculan kintereille.

Tyylilaji: toiminta

Maa: 2

Ääniraita: Dolby digital 5.1
Kuvaformaatti: 16:9 anamorfinen widescreen 2.35:1
Tekstitys: Suomi, ruotsi, norja, tanska, islanti, englanti
Ikäraja: 18


----------------------------------------


Murder at 1600 - Murha Valkoisessa talossa (1997)


Kategoria: Trilleri
Ohjaus: Dwight Little
Pääosissa: Wesley Snipes, Diane Lane, Alan Alda, Daniel Benzali, Ronny Cox, Dennis Miller
Alkuperäinen nimi: Murder at 1600
Ikäraja: K-15
Valmistumisvuosi: 1997
Kesto: 1 h 42 min

Harlan Regis kuuluu Washingtonin poliisin kokeneeseen kaartiin. Valkoisesta talosta löytyy nuoren naisen ruumis, ja Regis ryhtyy selvittämään juttua yhdessä salaisen palvelun agentin Nina Chancen kanssa. Miten murhaaja pääsi Yhdysvaltain tarkimmin vartioituun rakennukseen. Ja miten hän livahti pois... Tärkeitä todisteita katoaa ja vaikuttaa siltä, kuin joku tahtoisi tärvellä tutkimukset. Regis saa pian huomata, että ne lait, joita hän on vannonut valvovansa, eivät pidäkään Valkoisen talon seinien sisäpuolella. Murha Valkoisessa talossa on trilleri suoraan huipulta, ja sen pääosissa nähdään Wesley Snipes ja Diane Lane.


----------------------------------------


Demolition Man (1993)


Kategoria: Trilleri
Ohjaus: Marco Brambilla
Pääosissa: Sylvester Stallone, Wesley Snipes, Sandra Bullock, Nigel Hawthorne
Kesto: 1 h 53 min K - 15

He tulevat menneisyydestä ja rusikoivat tulevaisuutta. Nykypäivän poliisi ja tappaja on jäädytetty ikuiseen maanpakoon, mutta heidät sulatetaan vuonna 2032. Odotettavissa on tulevan vuosituhannen jännittävin kaksinkamppailu. Tulavaisuustrilleri on täynnä action-mestarien Sylvester Stallonen ja Wesley Snipesin mahtavia taisteluja ja myös riemukasta huumoria.


pahvikannelliset kannet, siisti


The Marksman (2005)


Venäjä on kemiallisten aseiden aiheuttaman tuhon partaalla ja vain yksi mies voi pelastaa tilanteen: The Marksman (Snipes), USA:n erikoisjoukkojen eliittisotilas, joka on määrätty tuhoamaan tsetsenialainen ydinvoimala ennen kuin terroristit räjäyttävät sen aktiivisen reaktorin. The Marksman ujuttautuu tarkasti vartioituun rakennukseen merkitsemään amerikkalaisen ohjuksen kohteen ja pakenee sitten paikalta.

Hän tajuaa kuitenkin joutuneensa huijatuksi huomatessaan, että laitoksen räjähdyksen aiheuttaisikin terroristien sijaan juuri kyseinen ohjus. Siitä alkaa taistelu aikaa vastaan: kohde, joka räjähtäessään aiheuttaisi tuhansien kuoleman sekä kahden supervallan romahduksen, on tehtävä vaarattomaksi.


K - 15

Ohjaaja: Marcus Adams

Kesto: n. 1h 31min

Näyttelijät: Wesley Snipes, Emma Samms, William Hope, Warren Derosa, Serge Soric


Tekstitys: suomi, ruotsi, norja, tanska, englanti ....

Action | Adventure | Thriller

Wesley Snipes ... Painter
Emma Samms ... Amanda Jacks
William Hope ... Johnathan Tensor
Anthony Warren ... Capt. Naish

Peter Youngblood Hills ... Hargreaves
Ryan McCluskey ... Rodgers

Warren Derosa ... Orin
Christiaan Haig ... Hightop
Dan Badarau ... Gen. Egor Zaysan (as Dan Badaru)

Serge Soric ... Andrey Flintov
Gelu Nitu ... Minister Viktor Ivanov
Matt Salinger ... General Parent (as Matthew Salinger)
John Guerrasio ... Secretary Cummings
Ian Ashpitel ... Major Devro
Peter Swander ... Sergeant Hill (as Peter Bradley Swander)
image hosted by ImageVenue.com

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 109 vrk 7 h 8 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

30 € Sulkeutuu 109 vrk 7 h 8 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
27.4. klo 20:48
Kysymys poistettu.