Kuvaus

Kylmäverisesti sinun - kaudet 1-3 (koko sarja, 9x dvd.)

Kotimainen rikossarja "Kylmäverisesti sinun" kertoo suomalaisesta rikostodellisuudesta ja oikeuskäytännöstä 
tosielämässä tapahtuneiden rikosten pohjalta. Sarjan tapahtumien asiantuntijoina käytettiin Helsingin väkivaltayksikön ja keskusrikospoliisin tutkijoita. Käsikirjoittajat haastattelivat rikospsykiatreja ja 
tutustuivat poliisityöhön sekä erilaisten juttujen laajaan julkiseen esitutkintamateriaaliin. Sarjan pääparina ovat rikoskomisario Veli Miettinen (Ville Virtanen) ja asianajaja Mira Kataja (Meri Nenonen). Rikosten ohella sarja seuraa Miettisen yksityiselämän ongelmia sekä Miran ja Velin välistä suhdetta, jota molemmat yrittävät alkuun pitää pelkkänä asiallisena työtoveruutena. Ensimmäisen tuotantokauden muissa pääosissa ovat Antti Reini, Leena Uotila, Outi Mäenpää ja Melica Kölsä. Jaksokohtaisina vierailevina näyttelijöinä nähdään mm. Asko Sarkola, Jarmo Mäkinen, Kari Väänänen, Janina Frostell,Toni Wirtanen ja Kalle Holmberg.

valm.vuodet; 2000,2001,2004

kesto; yht.n. 23,5 h

 ( Katso myös muut myytävät kohteeni.) 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 44 vrk 19 h 24 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

24,90 € Sulkeutuu 44 vrk 19 h 24 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
11.12. klo 15:05

Moi. Olisin kiinnostunu, voiko hinnassa joustaa vai ei?

11.12. klo 16:14

Eiköhän siitä vähän voi joustaa siinä on vaihtoehto Ehdota hintaa laita siihen hinta Mitä olet valmis siitä maksamaan. Postikulut lisätään hintaan, ellet ole noutamassa tuotetta.