Kuvaus

UV- kynsilamppu ja LED valo -molemmat yhdessä sormien ja varpaiden kynsilakan kuivattamiseen sekä rakennekynsien kuivatukseen. Sopii geelilakkaukseen, geelikynsille, akryylikynsille, sillkikynsien tekoon, lasikuitukynsien valmistamiseen.

Kynsilamppu, jossa LED valo sormien ja varpaiden kynsille. Kuivaa kynnet nopesti tämän UV kynsilampun alla. Unohda kynsien ravistelut ja puhaltelut.
Kynsilampun avulla saat  kynnet kuiviksi 10 sekunnissa. Täydellinen tuote kynsien kuivattamiseen. Kovettaa lähes kaikki mahdolliset UV- ja LED-geelit! Helppo käyttää ja säilyttää. Käyttöohje:  lakkaa kynnet, laita kynnet uuniin, odota 10 sekunttia ja kynnet ovat kuivat . Paljon tehoa -Teho 36W! Kuivaimen alaosa on vaaleanpunainen ja päälinen kiiltävä valkoinen, kaunis kaarimuotoilu. Manikyyriin, perikyyriin.

Tämä kynsien kuivain on kerran kokeiltu, se on huomioitu hinnassa. Myyn pois tarpeettomana. Tuote sopii myös hyvin lahjaksi, joululahjaksi kynsien tekijälle. Kuivaajan oma pahvipakkaus on alkuperäinen, mutta se oli kolhiintunut valmiiksi jo saapuessa - katso kuva 3.

 

Katso myös muut avoimet kohteeni, jos löydät lisätuotteita niin yhdistelen mielelläni postikuluja. Huomaa, että samalla postimaksulla kulkee enemmänkin huutokohteita.

Avainsanoja: tekokynnet, kynsitarvikkeet ja manikyyrisetit, tekokynsillä saat välittömästi pitkät, kauniit kynnet, kynsienpidennys vain minuuteissa, nail art,  kynsikoristeet, tipit - rasiassa on 140 kpl.tta kynsitippejä rakenne kynsien tekoon, muotit, 90cm silkkiä rakennekynsien tekoon, silkkikynsien tekoon, lasikuitu kynsien valmistamiseen. Muualta myynneistäni löydät  kynsilakan/geelikynsien/akryylikynsien kuivatus laitteen, tehokasta kynsiliimaa kynsien rakentamiseen, kynsiliimatuubin nokkia, kynsimuotoilijan harjoituskäsi, harjoituskäden kynsien tekoon ja muuta... Myyn kaikki pois tarpeettomina.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

42 €
Sulkeutuu 1 vrk 45 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

42 € Sulkeutuu 1 vrk 45 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.