Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Lamore Di Marja

Onnellisessa kommuunissa 1970-luvun Suomessa eläneet Marja ja hänen italialainen aviomiehensä Fortunato ovat juuri muuttaneet kahden lapsensa kanssa Sisiliaan. Fortunaton mielestä on aika jättää hippivuosien hömpötykset taakse ja kasvaa aikuiseksi, mutta Marjalle rauha ja rakkaus ovat yhä eläviä arvoja, joita ei niin vain voi unohtaa. Suomalaisen luon nonlapsen elämäntapaa ei konservatiivisessa Italiassa kuitenkaan katsota hyvällä, ja pikku hiljaa kylän paheksunta pakottaa Marjan muuttumaan.

Suomalais-italialaisen Anne Riitta Cicconen omaelämäkerrallinen L'amore di Marja on raju ja rujo kuvaus siitä, miten vaikeita kulttuurien väliset liitot haastavimmillaan ovat. Toisaalta elokuva tutkii myös sitä, kuinka väkevää ja uhrautuvaista naisen rakkaus mieheen ja lapsiin voi olla; Marja sietää jopa omien unelmiensa
tmurskautumisen perheensä hyvinvoinnin vuoksi. Ciccone on omistanut elokuvan äidilleen, mutta teos on samalla analyysi hänen omasta lapsuudestaan ja identiteetistään.

Laura Malmivaara loistaa kriitikoiden ylistämässä Marjan roolissa ja pikkutyttöinä hurmaavat Roomassa asuvan toimittajan Pertti Lepistön lapset Annika ja Erika.
Tyttöjen suomalaisena isoäitinä va kuuttaa Marja Leena Kouki.


Ohjaaja: Anne Riitta Ciccone
Pääosissa: Laura Malmivaara ja Vincenzo Peluso

Kuvasuhde: 16:9 Anamorphic Widescreen (1.85:1)
Ääni: Suomi/Italia (Dolby Digital Stereo)
Tekstitys: kuulovammaisille Suomi, ruotsi... ,    
Kesto: n. 1 h 37 min
Ikäraja: K-7

 
Tuote on uusi, vielä muoveissa.
Hinta sisältää ALV 24%.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6,20 €
Ilmoitus on sulkeutunut 5.11.2018 12:02
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.