Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Huom.: Edelleen maksuksi käy myös vanhat aikakauslehdet ja postikortit.
Yhteydenotot armas.hepovirta@gmail.com

- - - - - - -

UNBOILED VINYYLIKOHDE. Soundtrack / Rock'n'roll / Eri esittäjiä

LA BAMBA. Original Motion Picture Soundtrack
London Records 1987. 828 058-1. Barcode: 0 42282 80581 2

Rock'n'rollia, rockia ja vähän lattaria. LA BAMBA -soundtrack 1987. A-puoli Los Lobos, B-puolella kaksi Lobosin biisiä sekä Howard Huntsberry (Lonely Teardrops), Marshall Crenshaw (Crying, Waiting, Hoping), Brian Setzer (Summertime Blues) ja Bo Diddley (Why Do You Love). Kappalelista katso kuvasta. 

Kannet hyvät (lievää kulmakulumaa ja etukannen yläosassa himmeällä edellisen omistajan nimi). Sisäpussi uudenveroinen. Vinyylikunto ++++ (Excellent)

Myynnissä soundtrack-albumeita ym.
THE LOVE MACHINE (Dionne Warwick) LP 
LUCKY LADY (Arista 1976) LP
ZABRISKIE POINT (Pink Floyd, Grateful Dead, Patti Page ym.) LP 
 

KÄYTTÄMÄNI VINYYLIEN KUNTOLUOKITUS :
UUSI = Käyttämätön (Mint)
++++ = Täysin tai lähes uudenveroinen (Near Mint tai Excellent)
+++ = Normaali käytetty eli erittäin hyvä tai hyvä (Very Good Plus tai Very Good)
++ = Pientä sanomista; kuuntelussa ei havaittu suurta vikaa (Good Plus)
= Heikko, kuuntelua haittaavaa vikaa/vauriota tms. (Good tai Fair)
RIKKI = Kuuntelukelvoton, lähinnä koristeeksi kelpaava (Poor tai Bad)

Olen tarkentanut englanninkielistä vastaavuutta, koska käytännöissä on eroa. Suluissa olevat termit mielestäni vastaavat asiallista käytäntöä hyvin. ARVIONI OLEN PYRKINYT LAITTAMAAN TIUKEMMAN KAAVAN MUKAAN, esim. Excellent-kuntoisena myymäni levyt ovat käytännössä uutta vastaavia, ja Very Good Plus -kuntoiset erittäin hyviä (usein Excellent-kuntoisia)

Excellent = Loistokunto (voi olla pientä kosmeettista haittaa eli pinnallista hankaumaa, esimerkiksi levypussista ottaessa tullutta, korkeintaan pari minimaalista risahdusta). Very Good Plus = saattaa olla hankaumaa tai lievää pintajälkeä, kuuntelukunto uudenveroinen, lähelle uudenveroinen tai ainakin erittäin hyvä, joitain pieniä risahduksia voi kuulua. Very Good = pinnallista jälkeä ja/tai keveitä risahduksia ja/tai muutama kevyt napsu/rasahdus.

Good Plus = Sanomista on, ehkä naarmua ja/tai napsuja, mutta kuuntelukelpoisuus vielä hyvä tai ainakin tyydyttävä. Good = Kuuntelua haittaavia tekijöitä: reiluja napsahduksia/rasahduksia tai poikkeuksellisen runsaasti pieniä napsahduksia/risahteluja/rahinoita, kuuntelukelpoisuus yleensä vielä siedettävä.

Fair = Levyä voi jo sanoa selkeästi vahingoittuneeksi, kunnollisia naarmuja tai muita vikoja, huono kuunneltava. Poor = Vaurioitunut levy, saattaa olla soitettavissa mutta ei juurikaan kuunneltavissa, käyttö omalla vastuulla, neulakin saattaa vahingoittua. Bad = Ei soitettavissa.

Lähetyksessä käytän hyviä kaksinkertaisia lähetyslaatikoita, joissa kohteet säilyvät vahingoittumatta, pakkaus- ja postikulut 1-5 vinyyliä (LP tai EP-koko) 7 e. 6-8 vinyyliä 8 e. Yli 8 LP/EP:n ostajalle pakkaus- ja postikulut 9 e. Huom.: PAKKAUS- JA POSTIKULUT PER LÄHETYS. Yli 12 vinyylin ostajaa suosittelen ottamaan useammassa paketissa, ettei alimmaiset levyt kärsi painosta.

Noutoalennus: Jos noudat kohteet Porista, jolloin vältyn pakkaamiselta ja lähettämiseltä, annan jokaiseen voittamaasi vinyylikohteeseen noutoalea 0,40 e. Huom.: Alle 3 e kohteissa noutoale 0,20 e.

¤ MAKSUKSI KÄY MYÖS VANHAT KIRJAT, AIKAKAUSLEHDET, SARJAKUVALEHDET JA POSTIKORTIT ¤

    

Yksityisen keräilijän hyvä kirjallisuussivusto ja nettidivari Kultaomena
ostaa, myy ja tarvittaessa vaihtaa KIRJAT, LEHDET ja POSTIKORTIT
Katso myös keskeneräinen postikorttikokoelmani (ylimääräisiä tulossa myyntiin kun ehditään laittaa, tuhansia hienoja kortteja odottaa lajittelua ja skannaamista)

Jatkuvasti ostetaan vanhat aikakauslehdet ja postikortit. Tarjoa
Yhteydenotot, tiedustelut ja tarjoukset sähköpostiin
armas.hepovirta@gmail.com

   

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

6 €
Ilmoitus on sulkeutunut 17.11.2017 12:52

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.