Kuvaus

Uuden vuoden kunniaksi kevennän ammattimaskeeraajan meikkipakkia ja laitan myyntiin todella laadukkaita meikkisiveltimiä, kaikkia jonkinverran käytetty, asianmukaisesti desinfioitu, muutama uusikin löytyy.

Kaiken meikkauksen  A ja O on kunnon laadukkaat työvälineet, luonnonkarvasiveltimet, jotka palvelevat sinua oikeinhoidettuna vuodesta toiseen, jopa kymmenen vuotta. Laatu maksaa - mutta se kannattaa! Huono sivellin menettää nopeasti muotonsa, ei seuraa meikatessa kättesi linjaa, ei häivytä/levitä meikkiväriä tasaisesti, irroittaa karvojaan, menee pilalle muutaman desinfioinnin jälkeen ja mahdollisesti raapii.

LAADUKAS RAILI HULKKONEN HÄIVYTYSSIVELLIN LUOMIVÄRILLE/VALOVÄREIILLE RAILI HULKKONEN™ sivellin nro5B
Pehmeä, kokopyöreä sivellin luomivärin häivyttämiseen ja levittämiseen. Ottaa vähän väriä, jolloin lopputulos on utuinen jo valmiiksi. Luomivärisivellin, kokopyöreä malli. Levitä ja häivytä väri tällä siveltimellä, lopputulos on luonnollinen.

Hoito: Pese sivellin pari kertaa kuussa tai tarpeen vaatiessa. Älä koskaan liota sivellintäsi. Muotoile sivellin kosteana pyyhkeellä ja kuivata lappeellaan, ettei kosteus jää holkkiin pilaamaan sivellintä.

Tämä on  upea sivellin, leikattu PYÖREÄÄN muotoon, joten käy todella hyvin luomiväriesi pehmeään häivytykseen tai valoväreille nenänpieliin, nasolabiaalijuonteisiin, kulmanalle yms. Pitkä  varsi, josta saa hyvän työotteen. Pituus 19,5 cm.

Suositushinta 14,50e

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

5,50 €
tai
Sulkeutuu 12 vrk 4 h 24 min
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5,50 € Sulkeutuu 12 vrk 4 h 24 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.