Kuvaus

Lady Vengeance   (DVD)

 

Alkuperäinen nimi:   Chinjeolhan geumjassi

Vaihtoehtoinen nimi:   Sympathy for Lady Vengeance

 

Geum-ja on erittäin kaunis ja tappavan vaarallinen nuori nainen - enkeli joillekin, paholainen toisille. Kolmetoista vuotta sitten Geum-ja teki elämänsä virheen, kun nuorena ja hyväuskoisena luotti väärään mieheen. Tämän hyväksikäytön ja petoksen takia Geum-ja tuli tuomituksi syyttömänä vankilaan...
13 vuotta poislukittuna on pitkä aika. Niin pitkä, että sinä aikana ehtii hautomaan täydelliseksi hiotun helvetillisen kostosuunitelman, joka vain odottaa toteuttamistaan. Mutta kuten sanonta kylmästi menee: "Kun suunnittelet kostoa, valmistaudu kaivamaan kaksi hautaa..." Poistaako kosto Geum-jan kokeman kärsimyksen ja monta vuotta hautoman vihan vai viekö se hänet ainoastaan syvemmälle pimeyteen ja ahdinkoon?

Superlahjakkaan ja äärimmäisen arvostetun ohjaajan, Chan-Wook Parkin Vengeance-trilogian ensimmäinen osa, Sympathy for Mr. Vengeance, nosti Etelä-Korean elokuvamaailman kartalle. Toinen osa, Oldboy, julistettiin kansainvälisesti nerokkaaksi, voittaen mm. Cannesin elokuvajuhlien Grand Prix-palkinnon. Kostotrilogian täydellinen päätös on Sympathy for Lady Vengeance. Maassaan megamenestys, joka rikkoi kaikki katsojaennätykset. Ulkomailla elokuva on saanut ylistävän vastaanoton elokuvajuhlilla ja kriitikoilta.

 

Ensiesitysvuosi
2005

Ohjaus
Chan-wook Park

Näyttelijät
Bae Du-na
Choi Min-sik
Anne Cordiner
Go Su-hee
Kang Hye-jeong
Kim Bu-seon
Kim Byeong-ok
Kim Shi-hoo
Lee Dae-yeon

 

Kesto:   115 min

Tekstitys:   Suomi, Ruotsi

R2

K-15

Ruotsijulkaisu

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


12,95 €
Sulkeutuu 100 vrk 14 h 57 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

12,95 € Sulkeutuu 100 vrk 14 h 57 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.