Kuvaus

Lady Vengeance - Chinjeolhan geumjassi Blu-ray (kuvan mukainen jo loppuunmyyty, harvinainen 2-levyinen Limited Edition Ruotsijulkaisu suomitekstein. Elokuvaa ei ole julkaistu Suomessa blu-ray -formaatissa. IMDb.comin arvosana: 7.6)

Geum-ja on erittäin kaunis ja tappavan vaarallinen nuori nainen - enkeli joillekin, paholainen toisille. Kolmetoista vuotta sitten Geum-ja teki elämänsä virheen, kun nuorena ja hyväuskoisena luotti väärään mieheen. Tämän hyväksikäytön ja petoksen takia Geum-ja tuli tuomituksi syyttömänä vankilaan...
13 vuotta poislukittuna on pitkä aika. Niin pitkä, että sinä aikana ehtii hautomaan täydelliseksi hiotun helvetillisen kostosuunitelman, joka vain odottaa toteuttamistaan. Mutta kuten sanonta kylmästi menee: "Kun suunnittelet kostoa, valmistaudu kaivamaan kaksi hautaa..." Poistaako kosto Geum-jan kokeman kärsimyksen ja monta vuotta hautoman vihan vai viekö se hänet ainoastaan syvemmälle pimeyteen ja ahdinkoon?

Superlahjakkaan ja äärimmäisen arvostetun ohjaajan, Chan-Wook Parkin Vengeance-trilogian ensimmäinen osa, Sympathy for Mr. Vengeance, nosti Etelä-Korean elokuvamaailman kartalle. Toinen osa, Oldboy, julistettiin kansainvälisesti nerokkaaksi, voittaen mm. Cannesin elokuvajuhlien Grand Prix-palkinnon. Kostotrilogian täydellinen päätös on Sympathy for Lady Vengeance. Maassaan megamenestys, joka rikkoi kaikki katsojaennätykset. Ulkomailla elokuva on saanut ylistävän vastaanoton elokuvajuhlilla ja kriitikoilta.

Ohjaus: Chan-wook Park

Näyttelijät:
Yeong-ae Lee
Min-sik Choi
Shi-hoo Kim

Tekniset tiedot:

Tuotantovuosi: 2005
Kesto: 110 min.
Kuva: 1080p High Definition 2.35:1
Ääni: DTS-HD Master Audio 5.1 Korea
Tekstitys: Suomi, ruotsi..

Ekstrat:

» Exclusive interview from Stockholm's Filmfestival with director Chan-wook Park
» Alternate scenes with comments
» Production design
» Young Lion awards in Venice
» Costume & make up
» Special art
» Visualization
» Computer graphics
» Director & cast interviews

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 23 vrk 17 h 54 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

27,50 € Sulkeutuu 23 vrk 17 h 54 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.