Kuvaus

Kuvaus

Korkealaatuinen  korsetti joka sopii huomaamattomasti normaalien vaatteiden alle. 

Korsetit uusia avaamattomissa pakkauksissa

________________________________________________________________________________________

  • Väri:Musta  - Koko: XL rinnanympärys 90 cm, vyötärö 86 cm, korkeus 50 cm
  • Väri:Musta  - Koko: L  rinnanympärys 86 cm, vyötärö 82 cm, korkeus 50 cm
  • Väri:Musta  - Koko: M  rinnanympärys 82 cm, vyötärö 78 cm, korkeus 50 cm

 

 

Materiaali: Polyester 90%, Spandex 10%

Korsetilla ei saa aikaan hetkessä dramaattisen kapeaa vyötäröä; sellaisen saavuttaminen vie aikaa. Kuitenkin jo ensimmäisellä käyttökerralla korsetilla voi henkilöstä riippuen pienentää vyötäröä kymmenisen senttiä. Vyötärö muuttuu myös kapeamman näköiseksi edestä ja takaa katsottuna, sillä vyötärön muoto muuttuu korsetissa soikeasta pyöreämmäksi. Vyötärön jatkuvaa ja tuloshakuista muokkausta korsetin avulla kutsutaan englanniksi nimellä tight-lacing. Tight-lacingissä tavoitteena on saavuttaa yhä kapeampi vyötärö vaihtamalla korsetti ajan myötä yhä pienemmäksi. Jotkut tight-lacingin harrastajat käyttävät korsettia jopa 23 tuntia vuorokaudessa ja riisuvat sen vain peseytymisen ja selkälihasten kunnon ylläpitämiseen tarvittavan voimistelun ajaksi. Pienivyötäröisin nykyisin elävä ihminen on Cathie Jung, jonka vyötärön ympärysmitta korsetissa on noin 38 cm.

Korsetti sopii myös monille selkäkivuista kärsiville ja tukee hyvin rintoja. Tästä on etua suuririntaisille naisille, jotka voivat saada rintojensa vuoksi lihaskipuja. Korsetti myös pakottaa pitämään selän suorana, joten se sopii hyvin istumatyötä tekeville. Toisaalta korsetin käyttäminen rajoittaa keskivartalon liikkuvuutta sekä taipumisen että kiertymisen suhteen.

Korsetti on tärkeä osa monissa eri pukeutumistyyleissä. Monet gootit pitävät usein erilaisia korsetteja ja korseletteja. Korsetteja myös valmistetaan nykyään useista eri materiaaleista ja monia eri malleja. Korsettia käytetään nykyään myös ilta- tai juhlapuvun kanssa erilaisissa juhlavissa tilaisuuksissa, kuten häissä ja opiskelijoiden vanhojen tansseissa."

Katso myös muut myynnissä olevat tuotteeni. Paljon kauneudenhoitoon ja laihdutukseen liittyviä edullisia ja erikoisia tuotteita. http://www.huuto.net/hakutulos/sellernro/2306521

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 111 vrk 1 h 11 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.