Kuvaus

[AC0518]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI

Kuvanmukainen, HYVÄSSÄ  ISKUSSA iskussa oleva siististi kontaktimuovitettu nidottu painos  MINIKIRJOJEN / Laila Hirvisaaren kirjallisuuden  ystäville.

Matkalle / rannalle / lentokoneeseen mukaan. Helppo kuljettaa vaikka taskussa. :-)

Laila Hirvisaari: Me, Keisarinna (Minikirja) 

Kiehtova kuva aikansa tunnetuimmasta naisesta, Katariina II Suuresta

”En olisi voinut kuvitella, miten raskas keisarinnan kruunu voi olla ja miten se painaa yhtä paljon päätäni ja sieluani.”

Katariina II kruunataan Venäjän keisarinnaksi vuonna 1762 Moskovassa loisteliain menoin. 33-vuotias hallitsija painaa itse hiuksilleen hovijalokivisepällä teettämänsä kruunun.

Huolet hyökyvät vastaan heti kruunajaisten jälkeen. Juonittelijoita riittää ja kansa on arvaamaton. Pähkinälinnaan suljettu Iivana VI on alituinen uhka, monet pitävät häntä ainoana laillisena hallitsijana.

Katariinan huolet lapsista ja lapsenlapsista ja naiselliset pelot viehätysvoiman heikkenemisestä koskettavat inhimillisyydessään. Kulissit romahtavat, kun vanheneva keisarinna kertoo hallitsijavuosistaan uskolliselle kamariherralleen. Menneisyydestä nousee kipeitä muistoja, joita ei voi enää sivuuttaa.

Laila Hirvisaari (s. 1938) tempaa lukijan 1700-luvun hovielämän juonitteluihin ja taisteluihin. Romaani piirtää kiehtovan kuvan aikansa tunnetuimmasta naisesta - valistuneesta, huumorintajuisesta, teräväsanaisesta ja nautinnonhaluisesta keisarinnasta, rakastetusta ja äidistä.

"Laila Hirvisaaren kirja oli yllättävä ja miellyttävä lukukokemus. Sain kirjasta myös paljon uutta tietoa." - Aamulehti

"Me, Keisarinna on erittäin hyvä historiankirja. Sen myötä aukeni moni asia ihan eri lailla." - Kirjavinkit

Mikilaitoksen (r) 1. painos

Otava

Jongbloed by, Heerenveen, Alankomaat 2014

VOITTOHUUTO ja PK.  2.15e ->  TILILLE ja TUOTE POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 05/18, 10/17, 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,50 €
Sulkeutuu 51 vrk 18 h 49 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,50 € Sulkeutuu 51 vrk 18 h 49 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.