Kuvaus

[W0619]

KLIKKA KUVA ISOMMAKSI.

Kuvanmukainen, OK iskussa oleva nidottu painos Laila Hirvisaareen / Hietamiehen kirjallisuuden ystäville.
 

Laila Hirvisaari: Pilvissä taivaanlahja 

Avarankallio on vauras talo Impilahdella, aivan Laatokan rannalla. Kaukana ulapalla kohoavat Valamon luostarin kupolit. Ne voi nähdä kirkkaalla säällä. Syksyllä ilma on täynnä valtaisan veden pimeyttä. On vuosi 1910 ja sen tapahtumat merkitsevät Avarankallion asukkaille paljon: niin leskeksi jääneelle ylpeälle, vielä kauniille Eeva Marialle, hänen juuri aikuistuvalle tyttärelleen Katrille ja vähän nuoremmalle Johannekselle. Moni jo aikoja sitten alkanut tapahtumaketju saa ratkaisunsa, monet ihmiskohtalot tulevan suuntansa.


Laila Hietamies avaa lukijoille maailman, joka lumoaa ja vie mukaansa. Pilvissä taivaanlaiva on uuden Laatokan Karjalasta kertovan romaanisarjan väkevä ja runollisen herkkä avaus; ja jälleen uusi voitto kirjallisuutemme rakastetulle kertojalle.
(takakansiteksti)
Pojassa käyvät taistelua harras uskonnollisuus ja seksuaalinen herääminen. Valamon luostari merkitsee pojalle toiveitten täyttymystä, mutta äidille katkeraa muistutusta menneisyydestä. Tytär tekee omat ratkaisunsa, jotka eivät kaikkia miellytä. 

Nidotun laitoksen 1. painos

Otavan Kirjapaino Oy Keuruu 2011

VOITTOHUUTO ja PK. 2.20e TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 03/19, 05/18, 10/17, 04/17, 01/17, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

1,95 €
Sulkeutuu 88 vrk 10 h 38 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

1,95 € Sulkeutuu 88 vrk 10 h 38 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.