Kuvaus

Kuvien Blu-ray -boksi suomeksi tekstitettynä

 

Clint Eastwood 3-Film Collection (Blu-ray) uusi ja muoveissa

Kokoelma sisältää seuraavat elokuvat:

Lainsuojaton / The Outlaw Josey Wales (1976)

Clint Eastwood on täydellinen lainsuojaton Josey Walesin roolissa nopeana vetäjänä ja yksinäisenä sutena, kuin uransa alkuaikojen "Man with No Name". Mutta toisin kuin silloisella salaperäisellä lainsuojattomalla Josey Walesilla on nimi ja sydän. Kun tarina pääsee vauhtiin, tuo sydän tulee esiin.

Kostettuaan perheensä raa'an murhan Wales joutuu itse tappajien takaa-ajamaksi. Hän ratsastaa mieluiten yksin, mutta muutama nukkavieru hylkiö (mm. Sanrda Locke ja Chief Dan George) lyöttäytyy hänen matkaansa, eikä Wales voi jättää heitä oman onnensa nojaan.

Time kutsui elokuvaa yhdeksi vuoden 1976 parhaista. Ajan myötä Lainsuojaton on lunastanut paikkansa kaikkien aikojen westernien joukossa.

____________________________________________________________

Kalpea ratsastaja / Pale Rider (1985)

Eräänä päivänä Suuren kultarynnäkön aikaan ratsastaa kalifornialaiseen LaHoodin kaupunkiin muukalainen, jolla ei ole nimeä eikä menneisyyttä.

LaHoodin kaupunkia hallitsee väkivaltaisin ottein Coy LaHood miehineen. He yrittävät kahmia itselleen kaupungin suunnattomat kultaesiintymät nykyaikaisen tekniikan avulla. Kaupunkilaiset, jotka haluavat vain huuhtoa kultaa rauhassa, harkitsevat vastarintaan nousemista.

LaHood on palkannut avukseen pahamaineisen gangsterin Stockburnin, joka miehineen lannistaa vähäisimmänkin vastarinnan. He ovat täysin varmoja voitostaan, mutta kukaan ei ole ottanut huomioon salaperäistä muukalaista, joka eräänä päivänä ratsastaa kaupunkiin.

Pääosassa Clint Eastwood, joka on myös tuottanut ja ohjannut elokuvan.

____________________________________________________________

Armoton / Unforgiven (1992)

Armoton on moderni klassikko, joka "yhdistää kaiken sen mitä western mielestäni on", ohjaaja/pääosan esittäjä Clint Eastwood kertoi Los Angeles Timesille.

American Film Institute valitsi Armottoman omalle Top 100 -listalleen ja vuoden 1992 Oscar-gaalasta lännenkuva nettosi neljä kultaista pystiä - paras elokuva, paras ohjaaja, paras miessivuosa (Gene Hackman) ja paras leikkaus (Joel Cox).

Eastwood ja Morgan Freeman esittävät eläkkeelle vetäytyneitä lainsuojattomia, jotka tarttuvat kuudestilaukeavaan vielä kerran lähtiessään tavoittelemaan palkkiorahaa.

Richard Harris taas on palkkamurhaaja, jolle onnetar kääntää selkänsä. Ja Hackman on lainvalvoja, joka tekee vaikutuksen ovelalla charmillaan... ja hyytävällä raakuudellaan.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 16 h 4 min 42 s
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

29,90 € Sulkeutuu 16 h 4 min 42 s

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.