Kuvaus

Tämä matkamuisto on vanha ja ollut kunniapaikalla jo kauan. Se kuvaa kaiketi Normandie laivaa matkustajalaiva aalloissa merellä ja alla on musta graniitti kivi alusta sokkeli. Itse laiva on metallia. Alla on nimikilpi Cherbourg, jonka melkein kaikki tietävät olevan eräs Ranskan Atlantti  satamakaupunki !

Pituus on 21cm ja korkeus 7cm, sokkelin syvyys on 8cm. Paino 1230g, joten sopii hyvin vaikka paperipainoksi toimistoon. 

A17JN701 Laiva ja Cherbourg ....upea ja kunnon vanhaa laatua ! Ostettu vuonna 1969 ? 

Moni nainen muistaa paikkakunnan Cherbourg eräästä vanhasta musical elokuvasta  " Cherbourgin sateenvarjot. "  

Musikaalista voi tietenkin jokainen kirjoittaa oman näkemyksensä, tässä on minun käsitys elokuvan juonesta:

Musikaali kertoo tietenkin Ranskasta ja nuoresta naisesta ja miehestä, jotka ihastuvat ja rakastuvat. Kaikki hyvin ?

Voi ei, sillä kauniin nuoren naisen äiti on suunnitellut naittaa tyttärensä "kalliiseen hintaan".  Äiti huomauttaa tyttärelleen, että mitä tämä nuorimies osaa,  rahakasta  ammattia ei ole !  Toki nuori mies on automekaanikko, mikä on aika hyvin palkattu ammatti.   Mitä nuorimies ansaitsee?

 Mitä nuorimies voi tehdä tytölle, saadakseen hänet onnelliseksi ? Ei mitään! Tytär puolustautuu sanomalla olevansa rakastunut nuoreen mieheen ja se riittää . Äiti ajatukset , että kaikilla miehillä on samanlainen vempele housuissa, se ei tee tätä miestä parenmaksi, kuin muut. Mutta nuori nainen on vasta 17v !!!

Kaiken kukkaraksi nuorimies saa Ranskan Armeijasta kutsun lähteä sotimaan Ranskan puolesta Algeriaan, Ranska ei aio luopua alusmaistaan Afrikassa ja Viet-Nam on myös Ranskan pihdeissä.   Pari joutuu eroamaan ja mies pukee ylpeänä Ranskan sotilas uniformun päällensä ja lähtee sotimaan vastaan "pahoja arabeja ", jotka eivät ymmärrä heidän parastaan, mitä kaikkea hyvää Ranska heille tekee. Asepalvelus, eli käytännössä on mies palveluksessa  24kk. 

Sitten shokki, tytär tunnustaa olevan raskaana.   Hän oli yhden yön miehen kanssa......se riitti !   Äiti miettii , nyt kaikki menee pilalle, avioton lapsi vaikeuttaa kunnon varakkaan aviomiehen etsintää. Äiti tapaa panttilainaa hakiessaan sattumalta miehen  , joka suostuu ottamaan naisen ja syntymättömän lapsen. Mies on varakas ja hän ihastuu tyttäreen....

No, onni on hieman erilainen käsite....mutta sellaista se on Ranskassa.

Tämän Musikaali elokuvan ovat liki kaikki naiset nähneet ja he tuntevat tarinan ulkoa. Tuskin on naista, joka ei tätä musikaalia tunne. Siinä nyyhketellään, koska kyse on rakkaudesta vastaan järki ja kohtuus. Nuoret tytöt ovat niin ihastuneita, rakastuneita ja haluavat kokeilla pikkasen sitä sex asiaa myös, normaalia. 

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

11,80 €
Sulkeutuu 68 vrk 4 h 2 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

11,80 € Sulkeutuu 68 vrk 4 h 2 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.