Kuvaus

[AC416]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI

Kuvanmukainen, HYVÄSSÄ iskussa  oleva kovakantinen ensipainos selvitymistarinoiden diggareille.

KATSO MYÖS MUUT KOHTEENI, SILLÄ LAITAN NYT TÄNNE PALJON VASTAAVAA MATSKUA.

Hameeda Lakho & Magda van der Rijst: Näkymättömät KALTERIT - Elämä kahden kultuurin välissa

Pakistanilais-hollantilaisen Hameeda Lakhon selviytymistarina.

Nelivuotias Hameeda Lakho saapuu Hollantiin vuonna 1968 äitinsä ja kolmen sisarensa kanssa kohdatakseen jälleen isänsä vuosien eron jälkeen. Hyvin nopeasti paljastuu, että elämä isän kanssa on yhtä helvettiä: mies on tyranni, joka riistää ja pahoinpitelee perhettään. Kielitaidoton muslimiäiti on tilanteen edessä voimaton. Lopulta isä rankaisee tyttäriään suojelevaa äitiä pahimmalla mahdollisella tavalla: hän karkottaa tämän takaisin Pakistaniin ja valehtelee Hollantiin jääville tyttärilleen äidin kuolleen.

Sisarukset jäävät isänsä ja tunnevammaisen äitipuolensa armoille. Hameeda kapinoi ja yrittää turhaan saada ihmisiä huomaamaan hätänsä, kunnes lopulta 13-vuotiaana onnistuu karkaamaan kotoaan. Vuosikausien hapuilun jälkeen hänen onnistuu vähä vähältä päästä omille jaloilleen, ja kuullessaan äitinsä olevan vielä elossa hän päättää tehdä kaikkensa tämän löytääkseen.

Romaanissaan Näkymättömät kalterit Hameeda Lakho (s. 1964) kertoo tunteella ja ymmärryksellä yrityksistään palata takaisin juurilleen sekä taistelustaan identiteetin löytämiseksi kulttuurissa, joka väkivaltaisesti tukahduttaa naisten kunnianhimon, oikeudet ja vapauden. Hän ottaa meidät mukaansa värikkäille matkoilleen takaisin synnyinmaahansa ja onnistuu korjaamaan rikkoutuneen äiti-tytär -uhteensa huumorilla ja toivolla. Samalla hän paljastaa näkymättömät kalterit, jotka vielä tänäkin päivänä pitävät monia siirtolaisnaisia kahden kulttuurin vankina.

Kirjan on toimittanut Magda van der Rijst.

”Hameeda Lakhon tarina kuvaa kuilua kahden kulttuurin välillä ja osoittaa, miten siirtolaisnaiset ovat usein vielä länsimaissakin miestensä tyrannian uhreja.”
– Gazet van Antwerpen

Suomentanut Arto Helasvuo

Otavan Kirjapaino, Keuruu 2002

ARABI - MUSLIMI - LÄHI-ITÄ - EUROOPPA - KULTTUURI - KORAANI - KRISTITYT -

VOITTOHUUTO ja PK. 1.80e  TILILLE ja TUOTE POSTIIN.   

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

3,50 €
Sulkeutuu 85 vrk 1 h 52 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,50 € Sulkeutuu 85 vrk 1 h 52 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.