Kuvaus

Kuvien DVD:t suomeksi tekstitettynä

 

Lämäri / Slap Shot (DVD) uusi ja muoveissa

Kulttiklassikko joka lasketaan maailman 10 parhaan urheilu-elokuvan joukkoon.

Chiefs on Pohjois-Amerikan farmiliigoissa räpiköivä jääkiekkojoukkue. Joukkueen peli ei toimi ja katsomot ammottavat tyhjinä. Yleisön houkuttelemiseksi Chiefs pestaa kolme häijyn näköistä "poliisia". Heidän toimenkuvaansa kuuluu kirjaimellisesti vastustajien ruhjominen.

Poliisit palauttavat joukkueen voiton makuun, ja katsojat palaavat. Kaikki tahtovat nähdä Chiefs-joukkueen joka teloo vastustajansa.

Ohjaus: George Roy Hill

Pääosissa: Paul Newman, Strother Martin, Michael Ontkean, Jennifer Warren, Lindsay Crouse, Jerry Houser, Andrew Duncan, Jeff Carlson, Steve Carlson, David Hanson, Yvon Barrette, Allan F. Nicholls, Brad Sullivan, Stephen Mendillo, Yvan Ponton

Valmistusvuosi: 1977

Kesto: 1 h 58 min

__________________________________________

Lämäri - toinen erä / Slap Shot 2: Breaking the Ice (DVD) uusi ja muoveissa

Valmistaudu murskaavaan toimintaan ja naurunremahduksiin tässä mylvivän hauskassa, nimekkäitä näyttelijöitä vilisevässä Lämärin jatko-osassa.

Sean Lindon (Stephen Baldwin) on Charlestown Chiefsien kovia kokenut kapteeni. Pelaajariveissä on menneen ajan tähtiä, tulevia lupauksia ja huvittavan hallitsemattomat Hansonin veljekset. Chiefsien kuuluisat päivät ovat jääneet kauas taakse.

Mutta joukkueen uudella miljonääriomistajalla (Gary Busey) on uusi pelisuunnitelma: Chiefsit on muutettava törmäileviksi ja sorretuiksi häviäjiksi televisiota varten kehitettyyn tekojääkiekkosarjaan. Ja lisää suolaa haavoihin aiheuttaa se, että uusi valmentaja on nainen.

Nyt tarvitaan oikea ihme - ja tehokasta mailankäsittelyä Seanilta ja Hansonin veljeksiltä - jos joukkue haluaa näyttää, että se pystyy myös oikeaan ja innostuneeseen peliin.

Ohjaus: Steve Boyum

Pääosissa: Stephen Baldwin, Jessica Steen, Gary Busey, David Hemmings, David Paetkau, Callum Keith Rennie, Jonathan Scarfe, Jody Racicot, Steve Carlson

Valmistusvuosi: 2002

Kesto: 1 h 39 min

__________________________________________

Lämäri 3 / Slap Shot 3: The Junior League (DVD) uusi mutta ei muoveissa

Nyt on junnujen vuoro rymistellä!

Rähjäisen nuorisojoukkueen ollessa menettämäisillään jäähallinsa heidän ainoa toivonsa ovat hurjimmat pelaajat, joita jäällä on ikinä nähty - Hansonin veljekset.

Elokuvassa ovat mukana legendaarinen koomikko Leslie Nielsen sekä jääkiekkolegendat Mark Messier ja Doug Gilmour.

Ohjaus: Richard Martin  

Pääosissa: David Hanson, Emma Lahana, Eric Keenleyside, Hunter Elliott, Jeff Carlson, Leslie Nielsen, Lynda Boyd, Ryan McDonell, Samuel Patrick Chu, Steve Carlson  

Valmistusvuosi: 2008

Kesto: 1 h 27 min

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 2 vrk 22 h 55 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

29,90 € Sulkeutuu 2 vrk 22 h 55 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.