Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Anti Snore Kit – Stop snoring solution - lämpömuotoiltava suukisko
avuksi kuorsausongelmaan ja bruksismiin


Kiskot työntävät alaleukaa hieman eteenpäin, jolloin ilma pääsee kulkemaan paremmin hengitysteissä eikä kieli valu kurkkuun aiheuttamaan resonointia. Happi pääsee kulkemaan vapaammin elimistöön ja unesta tulee rentouttavaa. Et heräile omaan kuorsaukseesi ja puoliso saa nukkua rauhassa.

Koska kisko pitää ylä- ja alahampaat erillään, narskuttelu ja hampaiden yhteen pureminen nukkumisen aikana hankaloituu.


MUOTOILU

Aseta sininen kahva tukevasti kiskojen väliin niiden etuosassa olevaan aukkoon. Älä käsittele kiskoja muilla välineillä muotoilun aikana. Älä poista kahvaa ennen kuin muotoilu on täysin valmis.
 

Laita kiskot kuumaa nestettä kestävään astiaan ja kaada sinne keitettyä, noin 20 sekuntia jäähdytettyä kuumaa (70-80 C) vettä niin paljon, että kiskot peittyvät kokonaan. Varmista, että kiskot ovat kokonaan veden alla. Pidä kiskoja vedessä 18 sekunnin ajan. HUOM! ÄLÄ LAITA KISKOJA SUORAAN KIEHUVAAN VETEEN!

Nosta kiskot vedestä kahvan avulla ja ravista varovasti ylimääräinen vesi pois. Varo koskettelemasta tai tiputtamasta kiskoja, koska ne ovat äärimmäisen pehmeät.

Aseta kiskot kahvan avulla suuhusi siten, että alaleukasi on aavistuksen normaaliasentoa edempänä. Varmista, että kiskot ovat oikein päin – massiivisempi puoli tulee ylähampaisiin.

Kun kiskot tuntuvat olevan hyvin paikoillaan, pure hampaat yhteen. ÄLÄ pure liian lujaa – ei siis kiskojen läpi! Jos kisko menee tässä vaiheessa rikki, sitä ei voida muotoilla uudestaan eikä se myöskään auta kuorsaus/bruksausongelmaan.

Ime ilma pois, purista huulilla kiskoja edestäpäin ja muotoile kiskot kieltä ja sormia käyttäen mahdollisimman tiiviisti hampaita ja ikeniä mukaileviksi. On tärkeää, että muotoiltaessa kiskoista tulee juuri sinun suuhusi ja hampaisiisi sopivat.

Kun muotoilu on mielestäsi valmis ja tunnet, että hampaat ovat jättäneet muotteihin hyvät jäljet, pidä kiskoja suussasi tässä asennossa 1 minuutin ajan.

Laita kiskot kylmään veteen 2 minuutiksi, jotta ne kovettuvat

Lopuksi voit poistaa sinisen kahvan
 

Mikäli et saanut ensimmäisellä muotoiluyrityksellä muoteista mieleisiäsi, voit muotoilla ne uudestaan käyttämällä ne jälleen kuumassa vedessä ja muotoilemalla ne uudestaan edellä kuvatulla tavalla.

 

PUHDISTUS JA SÄILYTYS
Puhdista kiskot säännöllisesti kylmällä vedellä, hammasharjalla ja desinfiointitableteilla. Säilytä niitä kuivattuina mukana seuraavassa säilytysrasiassa. Älä säilytä kiskoja kuumassa paikassa.

HUOMIOITAVAA KÄYTTÖÄ ALOITETTAESSA
Syljen eritys saattaa ensimmäisinä öinä lisääntyä. Myös leukasi saattavat tuntua kipeiltä alaleuan muuttuneen asennon takia ja puremisarkuutta voi esiintyä. Voit aluksi käyttää kiskoja vain osan yöstä ja totutella niiden käyttöön pikkuhiljaa. On myös äärimmäisen tärkeää muotoilla kiskot uudestaan, jos tunnet, että ne eivät ole täysin suuhusi sopivat.


KISKOJEN KÄYTTÖ EI OLE MAHDOLLISTA, JOS
- et jostain syystä pysty hengittämään nenän kautta
- käytät hammasproteeseja, hammasrautoja tai muuta oikomislaitetta
- sinulla on heiluvia hampaita tai huonosti kiinnitettyjä implantteja
- jos sinulla on jostain syystä leuka- tai hammassärkyä tai purentakipuja
- olet alle 18-vuotias
- hammaslääkäri on kieltänyt niiden käytön

 

KISKOJEN KÄYTTÖIKÄ
Vaihtelee huomattavasti sen perusteella,  puretko hampaitasi yöllä jos puret, miten voimakkaasti.


Näitä kiskoja ei saa käyttää urheilussa hammassuojina. Älä käytä yli 3 kk yhtäjaksoisesti ilman hammaslääkärisi lupaa!


Vastuuvapauslauseke: vaikka käyttäjät ovat yleisesti ottaen tyytyväisiä EVA-materiaaleista valmistettujen suukiskojen käytöön ja tuloksiin, emme voi taata, että juuri sinä saisit näistä avun kuorsausongelmaan  tai hampaiden pureminen lakkaisi kokonaan.

 

***

kuorsauskisko kuorsauskiskot suukoje antisnore snorestopper snore-stopper suukisko suukiskot lämpömuotoiltava lämpömuotoiltavat lämpömuotoilu suukoje

 

SN13

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

24,90 € / kpl
Ilmoitus on sulkeutunut 26.11.2017 16:04

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.