Kuvaus

Retki ja Camping varuste on kaasukapselilla toimiva kunnon lamppu valaisin. Ranskalainen valmiste ja siksi hyvä. Valaisee kirkkaasti ja jättää omaan varjoonsa häpeämään melkein kaikki LED lamput ja valaisimet. Samoin Petromax jne.. valopetroolilamput ovat toki vielä kirkkaampia, mutta ne ovat taas  isoja ja hankalia kuljettaa...tämä on kätevä ja yksinkertainen.  Sopii telttailijalle , kanootti ,erä,  metsästys,  retki käyttöön. Tämän valoteho on todella hyvä, loistava !!! Kaasu on parempi kuin paristo ja kirkas valoteho. Samaa kapselia (samanlaista ) voi käyttää keittimessä-

Korkeus on ilman kahvaa 24cm ja paino täyden kapselin kanssa on 745g.

Camping Gaz kapseli C206 tai vastaava ja täälläpäin maksoi viimekesänä:  kapseli n.1 euro kpl. hyvä kirkas valaisin.

Muista, mitään kaasulaitetta ei saa käyttää sisällä teltassa tai autossa, sillä kaikissa palavissa kojeissa piilee hapenpoltto vaara....häkä !  Tämä varoitus koskee kaasulla tai nestepolttoaineella toimivia keittimiä myös, ei saa lämmittää telttaa moisilla, sillä häkävaara !

Retkilamppu aito ranskalainen Camping Gaz, hyvä, tehokas ja yksinkertainen. Käytetty, uuden hinta on korkea, noin 40 euroa.    Tämän lasin olen kerran vaihtanut, nyt on paikalla saksalainen SCHOTT lasi, parempi kuin alkuperäinen. Jos et tiedä Schott lasi tarinaa, tehdasta jne...niin opiskele internetistä ....    

 Kaasukapseleita tai spray purkkeja, ei edes hajuvesiä  ei saa lähettää lentopostina, ja siitä saa lähettäjä moitteita, sillä paketin lähettäjä vaarantaa tietoisesti lentokoneen matkustajien turvallisuutta... ei mitää happoja tai palavaa neste materiaalia...alkoholia yli 50% pitoisuudella jne.. Tämän voin lähettää aivan huoleti lentokoneessa, mutta ilman kaasukapseleita....kaasukapseli on se ongelma, ei lamppu tai keitin tms.

Lentokuljetus voidaan tehdä tavallisen matkustaja lentokoneen rahtitilassa, suhtaudu siksi sääntöihin  hyvin vakavasti. Kun itse lennät , niin olisiko kiva tietää, että joku on harkitun välinpitämätön säännöistä? Nyt jo oli täällä iso häly, kun NATO hävittäjä lentokone lensi ja ampui ohjuksen harjoituksessa , vahingossa !  Onneksi ei ollut matkustaja lentokoneita kohdalla....se Naton moka tapahtui Baltiassa, muistaakseni Viron ilmatilassa.....sotilas ilmailulla kun on Eurooppa ilmatilassa aivan oma erillinen lennonjohto, kuin siviili matkustajalentokoneilla ja koko EU ilmatila on melkein jo täynnä lentokone liikenne on ruuhkainen, uusia lentoja ei saada enää mahtumaan...... Nato valtion ilmatilassa on siis oma juttu vielä Naton sinne tänne lentelevät sotilaskoneet ja heidän oman lennonjohdon taso.....ei Nato ehkä ole huono, mutta siviilipuolen lennonjohto on tarkka.  Oma riski on vielä lentää alueella, missä soditaan......normaalisti ylilento on kiellettyä, mutta kun valtio tienaa hyvät rahat ylilennoista, he eivät virallisesti ilmoita ylilentokieltoa. Rahanahneus ?

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.

 Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 


Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 69 vrk 9 h 42 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

13,90 € Sulkeutuu 69 vrk 9 h 42 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.