Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Langaton 6-akselinen Bluetooth Dualshock 3 peliohjain Sony Playstation 3:lle.

Uusi ja käyttämätön langaton Playstation 3 -peliohjain kaksinkertaisella iskunvaimennuskokemuksella. Kaksoisvärähtelyisku tekee jokaisesta osumasta, törmäyksestä ja räjähdyksestä jännittävämmän ja realistisemman. Ohjaimessa on sileät linjat, erinomaiset painiketoiminnot ja se on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista: Mukautettu kämmenmuotoilu, mukava pito ja hyvä muotoilu! Tässä tuotteessa on tärinää: Kuuden akselin rungon tuntu, langaton yhteys, sisäänrakennettu akku, välitön toisto ja helppo pelata. Tukku myy tuotetta alkuperäisenä tuotteena, koska valmistetaan Kiinassa samoissa tuotantolaitoksissa kuin alkuperäiset, mutta minä en näitä ohjaimia alkuperäisenä Sonyn tuotteena myy. Silti tuote on erittäin hyvä ja laadukas ohjain.

* Tuote: PS3 langaton peliohjain
* Toimintaetäisyys max: 8-10 metriä
* Akun kapasiteetti 400mAh
* Latausaika: 1-2 tuntia
* Toiminta-aika 5-6 tuntia.
* Koko noin 15 x 10,5 x 4 cm.

HUOMIO!
Mukana ei tule ohjetta ja latauskaapelia(sinulla tulee olla itselläsi USB A => Mini USB -kaapeli). Sinun tulee osata itse parittaa ohjain PS:n kanssa ja ottaa se käyttöön. Alla ohje.

Bluetooth parittaminen:
Katso englanninkielinen Youtube video: https://www.youtube.com/watch?v=MS5q8QhZ0Xo

1. Kytke datakaapeli ohjaimeen ja käynnistä sitten konsoli manuaalisesti.
2. Kun ohjaimen punaiset valot alkavat vilkkua, paina ohjaimen PS3-painiketta.
3. Irrota datakaapeli ohjaimesta.
4. Punaiset valot vilkkuvat vielä hetken ja sammuvat sitten.
5. Tässä vaiheessa ohjaimen pitäisi olla paritettu konsolin kanssa.

Jos olet jo kokeillut näitä vaiheita eikä ohjain vieläkään paritu, voit yrittää nollata sen. Ohjaimen takana L2-painikkeen lähellä on pieni reikä. Käytä pientä neulaa tai paperiliittimen nipistintä ja paina reset-painiketta reiän sisällä. Ohjaimen nollauksen jälkeen yritä parittaa se uudelleen yllä mainittujen vaiheiden mukaisesti.

Ohje kuinka aktivoida Bluetooth Sony Dual Shock 3 Controller PS3 -ohjaimessa.
1. Aseta langattoman ohjaimen USB-sovittimen liitäntä laitteen USB-porttiin.
2. Liitä USB-sovitin virtalähteeseen.Huuto-, toimitus- ja maksuehdot:

  • Toimitus postitse postipakettina. Hintaan lisätään tässä kohteessa mainitut toimituskulut. Jos teet useampia huutoja mistä tahansa kohteistani, maksettavaksi tulee huutamistasi kohteista kuitenkin vain yhdet toimituskulut. Jos huutamissasi kohteissa on eri hintaisia toimituskuluja, maksettavat toimituskulut ovat huutamissasi kohteissa korkeimmat ilmoitetut toimituskulut. 
     
  • Huutohinta tulee suorittaa etukäteen tilille ja kun suoritus näkyy, toimitetaan tuote postiin alla olevan Toimitusten status -alueen mukaisesti.

Toivomme yhteydenottoa / vastausta yhteydenottoon neljän päivän sisällä huudon päättymisestä. Jos sinusta ei kuulu mitään, huuto joudutaan peruuttamaan 4 vrk:n kuluttua huudon tekemisestä ja pidätämme oikeuden asettaa tuote uudelleen myyntiin. Tarkemmat toimitusehdot tässä linkissä(sama joka on sivun alaosassa kohdassa Sopimusehdot). 

Huudon päätyttyä meklarilta tulee viesti huudon voittamisesta sekä maksuohjeet.


Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


19,90 €
Ilmoitus on sulkeutunut 28.2.2024 16:55
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.