Tuote on myyty käyttäjälle heli.leskinen hintaan 14,90 €

Kuvaus


Uusi ja käyttämätön langaton Playstation 3 -peliohjain kaksinkertaisella iskunvaimennuskokemuksella. Ohjaimessa on sileät linjat, täydelliset painiketoiminnot ja se on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista: Mukautettu kämmenmuotoilu, mukava pito ja hyvä muotoilu! Tässä tuotteessa on tärinää: Kuuden akselin rungon tuntu, langaton yhteys, sisäänrakennettu akku, automaattinen sammutus, välitön toisto ja helppo pelata.

  • Tuote: PS3 / PS3 Slim / PS3 Pro langaton peliohjain
  • Toimintaetäisyys max: 8-10 metriä
  • Tuotteen paino noin 160 g
  • Yhteys: bluetooth
  • Akun kapasiteetti 350mAh
  • Koko noin 15 x 10,5 x 4 cm.

Tuotepaketti sisältää: Langaton ohjain, datakaapeli ja ohje mm. englannin kielellä.Huuto-, toimitus- ja maksuehdot:

  • Toimitus postitse postipakettina. Hintaan lisätään tässä kohteessa mainitut toimituskulut. Jos teet useampia huutoja mistä tahansa kohteistani, maksettavaksi tulee huutamistasi kohteista kuitenkin vain yhdet toimituskulut. Jos huutamissasi kohteissa on eri hintaisia toimituskuluja, maksettavat toimituskulut ovat huutamissasi kohteissa korkeimmat ilmoitetut toimituskulut. 
     
  • Huutohinta tulee suorittaa etukäteen tilille ja kun suoritus näkyy, toimitetaan tuote postiin alla olevan Toimitusten status -alueen mukaisesti.

Toivomme yhteydenottoa / vastausta yhteydenottoon neljän päivän sisällä huudon päättymisestä. Jos sinusta ei kuulu mitään, huuto joudutaan peruuttamaan 4 vrk:n kuluttua huudon tekemisestä ja pidätämme oikeuden asettaa tuote uudelleen myyntiin. Tarkemmat toimitusehdot tässä linkissä(sama joka on sivun alaosassa kohdassa Sopimusehdot). 

Huudon päätyttyä meklarilta tulee viesti huudon voittamisesta sekä maksuohjeet.


Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


14,90 €
Ilmoitus on sulkeutunut 22.10.2023 6:50
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.