Kuvaus

Länsi-Suomi (Rauma) lehden joulukortit. Klikkaa kuva isommaksi (tuote myydään kuvan kaltaisena ja kuvan osoittamassa kunnossa).

Lasse – nimimerkin piirtämät Rauma joulukortit.

Rauma (ruots. Raumo) on vuonna 1442 perustettu Suomen kaupunki eteläisessä Satakunnassa. Rauman asukasluku on 39 964. Rauman pinta-ala on 1 110,12 km², josta 495,60 km² on maata, 13,87 km² sisävesialueita ja 600,65 km² merialueita. Rauman seutukunnan muodostavat Eura, Eurajoki, Köyliö ja Säkylä. Seutukunnan alueella oli vuoden 2009 lopussa 65 794 asukasta.

Rauma sijaitsee Selkämeren itärannalla, Euran, Eurajoen, Laitilan ja Pyhärannan ympäröimänä. Kaupunki sijaitsee 49 kilometriä Porista etelään ja 94 kilometriä Turusta pohjoiseen.

Rauma on Suomen kolmanneksi vanhin kaupunki (neljänneksi vanhin, jos Viipuri lasketaan). Rauman seutu on kuuluisa etenkin rikkaasta murteestaan (Rauman giäl) – "Kyl Raum o ain Raum". Rauma on yksikielisesti suomenkielinen kunta.

Maksutapa; huuto suoraan tililleni + 2,50 € postituskuluihin. Huom! En toimita postiennakolla!Hakusanat; vintage vanha kotimaa Suomi Finland FIN SF kerätä keräily Rauma Länsi-Suomi sanomalehti mainos joulu postikortti nostalgia nostalginen jul kotimainen suomalainen suomenkielinen satakunta joulukortti

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 70 vrk 2 h 59 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3 € Sulkeutuu 70 vrk 2 h 59 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.