Tuote on myyty käyttäjälle superturbo hintaan 2,50 €

Kuvaus

Lapinpolthajat on rovaniemeläinen hardcore punk -yhtye, joka perustettiin vuonna 1997. Yhtye oli toiminnassa vain pari vuotta ennen hajoamistaan, mutta aktivoitui vuosikymmen myöhemmin vuonna 2009. 

Punkin yhtenä tärkeimpänä tehtävänä on aina ollut heijastella aikaansa ja suunnata keskisormensa sen pahimpien vääristymien suuntaan. Lapinpolthajat on onnistunut tässä kahdella aiemmalla albumillaan pirullisen hyvin. III – alaotsikoltaan Jokainen isä toivoo pojastaan miestä, ei hinttiä – osuu sekin tarkasti maaliinsa.

Levyn tarinat kertovat suomalaisesta ahdistuksesta ja epätoivosta yksityiskohtaisesti, arkisesti ja uskottavasti. Sanoitukset ovat kuin taustoittavia tarinoita sanomalehtien traagisille uutisille käsittelivät ne sitten (koti)väkivaltaa, homofobiaa tai yleistä puusilmäisyyttä. Pelle Miljoona lauloi aikoinaan väkivallasta ja päihdeongelmasta. Nämä teemat eivät ole vieläkään vanhentuneet enkä tiedä montaakaan yhtyettä, joka näitä asioita olisi käsitellyt musiikissaan näin konkreettisesti ilman merkkiäkään rappioromantiikasta.

Lapinpolthajat on kaukana itsetietoisesta sosiaalipornosta. Teksteissä on säälimätöntä suorapuheisuutta, lakonista huumoria ja yllättävää monitasoisuutta. Levyn tarttuvin ralli Veepee saunoo itkettää ja naurattaa samaan aikaan.

Postikulut 2 euroa lisätään hintaan.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

2,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 4.11.2017 11:25

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.