Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Lapitch, reipas pikku suutari, kokee ystävineen monta hauskaa seikkailua tässä vauhdikkaassa lasten piirrossarjassa. Hyppää taikasaappaisiin, ja nämä rakastettavat piirroshahmot vievät sinut mukanaan naurun, taikojen ja jännittävien matkojen maailmaan!

RAUHA JA HILJAISUUS
Kuuluisa kirjailija saapuu Lapitchin kotikaupunkiin kirjoittamaan uutta kirjaansa loppuun. Kirjailija ei kuitenkaan ole kovin helppo vieras, ja vielä kun hänen raisu koiransa pääsee karkuun ja tekee tuhojaan kaupungissa, Lapitchilla on kädet täynnä työtä!

VIISAAT NAISET
Yannan parantajantaidot joutuvat koetukselle. Tunnettu parantajanainen tulee testaamaan hänen tietojaan, mutta Lapitch huomaa testeissä jotain outoa ja päättää paljastaa huijauksen. Mutta mitä muut viisaat naiset tästä sanovatkaan?

RIKKARUOHOJEN SOTA
Melchior-suutari on vauhdissa uuden ruohonleikkurinsa kanssa ja suututtaa Yannan perinpohjaisesti ajamalla hänen yrttiviljelyksensä kumoon. Kostoksi Yanna levittää ilmaan unettavaa siitepölyä ja Lapitchille tulee kova kiire pelastaa kaupunki uniepidemialta!

TAIKAVOIMAISIMMAT TAIKASAAPPAAT
Kaupunkin saapuu kauppamies joka väittää myyvänsä tehokkaita taikasaappaita. Käy kuitenkin ilmi, että hänen sanaansa ei voi luottaa ja kauppias joutuukin pulaan paetessaan tyytymättömiä ostajia. Oikeat taikasaappaat ovat jälleen tarpeen tilanteen ratkaisemiseksi!Piirretty

Kuva: 4:3
Ääniraita: Suomi - Dolby Digital 2.0
Kesto: 120 min
Ikäraja: S/T

Tuote on uusi, vielä muoveissa.
Hinta sisältää ALV 22%.


Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4,28 €
Ilmoitus on sulkeutunut 13.8.2018 13:04
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.