Kuvaus

Elsa jättää työnsä pesulassa ja menee naimisiin tehtaassa työskentelevän Antin kanssa, mutta kolmen avioliittovuoden jälkeen hänen suurin toiveensa omasta lapsesta on edelleen toteutumatta. Kaipaus silmissään hän seuraa puistossa leikkiviä lapsia. Antin kehotuksesta masentunut Elsa lähtee virkistäytymään maalle Nihalan taloon jossa Antin sisar on emäntänä. Tilalla hän tutustuu myös nuoreen ja verevään työmieheen, Rannikkolaiseen. Heidän välilleen syntyy kiihkeää vetovoimaa jota Elsa ensin yrittää torjua, mutta intohimojen keskellä hän lopulta tunnustaa: "rakastan miestäni ja silti olen vain sinun. Haluan lapsen."

Ohjaus: Jorma Nortimo

Käsikirjoitus: Arvi Kivimaa

Pääosissa: Kaisu Leppänen, Eino Kaipainen, Regina Linnanheimo, Harry Sinijärvi, Lea Sarri, Yrjö Tuominen ja Lilli Sairio

Kuvasuhde: 4:3, mustavalkoinen
Alue: 2, PAL
Ääni: Dolby Digital 1.0 mono, suomi
Tekstitys: ei tekstitystä
Valmistusvuosi: 1940
Kesto: 76 min
K-15

Draama. Levy ja kannet hyväkuntoiset.

Myydään joko noutona kotoa tai ennakkomaksulla lähettäen. Postitusvaihtoehdossa ostaja maksaa kauppahinnan päälle postikulut 2,20 €. Postitus vain Suomeen. Yhdistelen postikuluja, mikäli sama ostaja ostaa useampia. 2 kpl DVD:n postikulut 3,00 €, 3 kpl DVD:n postikulut 5,20 € ja 4 kpl tai enemmän tulee Ärräpakettina/Postin S-koon pakettina postikuluilla 5,90 €.

Huom!
Katso myös muut kohteeni, joissa paljon DVD-leffoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

5 €
Sulkeutuu 65 vrk 20 h 26 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5 € Sulkeutuu 65 vrk 20 h 26 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.