Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Lapsille ja lapsen mielisille

1. Inside Out - Mielen Sopukoissa

Disney Pixarilta tulee nyt hauska, lämmin ja "tunteikas" elokuva, josta on tullut arvostelumenestys ja joka on ihastuttanut katsojia ympäri maailman.

Oletko koskaan katsonut toista ihmistä ja miettinyt, mitä hänen mielessään liikkuu? Disney Pixarin Inside Out - Mielen Sopukoissa vie vauhdikkaaseen seikkailuun halki tietoisuuden vastatakseen siihen kysymykseen. 11-vuotiaan Rileyn aivojen komentokeskuksessa työskentelee viisi tunnetta. Niitä johtaa optimistinen Ilo, joka yrittää kaikin tavoin pitää Rileyn onnellisena. Ilolla on apunaan Pelko, Kiukku, Inho ja Suru.

2. Alfa ja Omega

Lähde mukaan huikeaan seikkailuun, joka saa koko perheen ulvomaan naurusta! Kun Kati, lauman johtajan Alfa-koulutuksen juuri läpäissyt tyttösusi, ja Hannu, rento ja hauska hukka - vaikkakin pelkkä Omega - joutuvat metsänvartijoiden nappaamina sijoitetuiksi reviiriltään kaukaiseen luonnonpuistoon, alkaa hurjaakin hurjempi kotimatka! Korvaamatonta apua kaksikolle tarjoaa lupsakka golffari-hanhi ja tämän terhakka caddieankka. Kati ja Hannu eivät anna minkään estää matkantekoaan - etenkään pisteliäiden piikkisikojen, äreiden karhujen saati vauhtihirmujen veturien - sillä heidän on päästävä pian kotikonnuilleen pelastamaan laumansa kilpailevilta susilta! Matkan edetessä Kati ja Hannu huomaavat, että vaikka he ovatkin toistensa vastakohdat, kehkeytyy heistä melkoinen tiimi!

Tiedossa on tuhannen mailin edestä villiä viihdettä, josta koko lauma voi riemuita yhdessä!

3. Kumba - Puoliraidallinen Seepra

Vain puoliksi raidallisena syntynyt seepra KUMBA aiheuttaa laumassaan suuren kotisavannille on iskenyt ennennäkemätön kuivuusaalto ja joukon pahikset keksivät Ansaitakseen raitansa, päättää peloton KUMBA koota ystäväjoukkonsa ja lähteä tarunhohtoista keidasta, jossa sinisen veden virta ei lopu koskaan.
Erikoinen joukko kohtaa matkan varrella jos jonkinlaisia sattumuksia sekä mitä savannin asukkaita.

4. Yli Aidan

Tässä DreamWorksin hittianimaatiossa nämä nälkäiset pikku otukset uskaltautuvat aidan yli maistamaan omakotitaloalueen makeaa elämää. Mukana lisäksi täysin uusi minielokuva Hammy´s Boomerang Adventure... Tämä on vuoden hauskin ja karvaisin neliminuuttinen pätkä.

5. Marmaduke

Huipputähdet Owen Wilson, George Lopez, Kiefer Sutherland ja Fergie lainaavat äänensä koiramaisen hauskalle komedialle, jonka pääosassa maailman rakastetuin tanskandoggi. Kun Marmaduke muuttaa uuteen kaupunkiin perheensä kanssa, joutuu tämä jättimäinen teinikoira huomaamaan, ettei oikein sovi kuvioihin – kirjaimellisesti! Mutta parhaan kamunsa, Carlos-katin sekä muutaman muun nelijalkaisen kaverin avulla hän saattaa kun saattaakin päästä takaisin koirapiireihin, rakastua ja surffata auringonlaskuun.

6. Savannijengi

Eräänä päivänä afrikkalaisen savannin eläimet alkavat ihmetellä, mitä vedelle on tapahtunut. Sen olisi pitänyt jo aikoja sitten virrata vuolaana kaukaisilta vuorilta heidän omaan laaksoonsa. Kasvava jano alkaa huolestuttaa savannin jengiä, varsinkin kun viimeisestäkin juomapaikasta taistelevat kiukkuiset puhvelit ja sarvikuonot. Niinpä urhea mangusti Billy ja hänen paras kaverinsa, lokoisa leijona Socrates, lähtevät etsimään vettä. Billy tahtoo todistaa pojalleen olevansa paljon muutakin kuin se hermoheikko vauhtiveikko, jona kaikki hänet tuntevat, ja että poika voi hyvällä syyllä olla ylpeä isästään. Matkalla kaksikko tapaa gallialaisen kukon nimeltä Charles, jolla on johdettavanaan todellinen omituisten otusten kerho: jääkarhutyttö, kenguru, tasmanialainen pussiahma ja kaksi galápagoksenjättiläiskilpikonnaa. Niiden kaukaiset kotiseudut ovat tuhoutuneet, joten ne ovat joutuneet etsimään parempaa tulevaisuutta Okavangon suistosta. Tietysti myös ihmiset ovat tunkeutuneet tähän viimeiseen paratiisiin: liikemies Smith on rakennuttanut valtavan padon johtaakseen vettä luksuslomakeskukseensa, jonne sattumalta ovat samaan aikaan kokoontuneet maail man poliitikot pohtimaan sitä, miten ympäristö voitaisiin pelastaa. Eläimet vastaavat huutoon järjes tämällä ikioman konferenssinsa: viisas norsuemo Angie kutsuu mukaan kaikki eläimet pienistä suuriin – ja niin luonnossa kiirii todellinen erämaan kutsu, kun savannijengi käy yhteistuumin vastarintaan. Ja sehän lupaa vauhdikasta toimintaa, hilpeää seikkailua ja eläimellisen hauskoja kujeita.

7. Madagascar 2

Kaikki tutut hahmot - leijona Alex, seepra Marty, kirahvi Melman, virtahepo Gloria, kuningas Julien, Maurice ja pingviinit - palaavat valkokankaalle Madagascar 2:ssa. Tultuaan jätetyksi autiolle Madagascarille newyorkilaiset ovat kehittääneet niin hullun suunnitelman, että se voi jopa toimia. Pingviinit ovat - tavallaan - korjanneet sotilaallisella tarkkuudella vanhan tuhoutuneen lentokoneen.

Päästyään ilmaan erikoinen miehistö pysyy taivaalla juuri ja juuri riittävän kauan selviytyäkseen villeistä villeimmästä paikasta, itse Afrikan tasangoista, jossa eläintarhassa kasvaneet sankarimme törmäävät ensimmäistä kertaa oman lajinsa edustajiin. Samalla kun he löytävät juurensa, he tajuavat nopeasti todellisen oikean ja betoniviidakon eron. Kauan kadoksissa olleista sukulaisistaan, kilpakosijoista ja viekkaista metsästäjistä huolimatta Afrikka vaikuttaa huippupaikalta... mutta onko se parempi kuin heidän kotinsa Keskuspuistossa?

8. Postimies Pate: Dinosauruksen jäljillä

Täältä tulee Pate. Postimies Pate. Hän jakaa postia yhdessä Jessi-kissan kanssa!

Jaksossa Postimies Pate dinosauruksen jäljillä Viherlaakson kylän lapset lähtevät dinosaurusjahtiin, kyläläisten suunnitellessa uutta leikkikenttää.

Tule Paten mukaan Viherlaakson jaksoissa:
- Postimies Pate rannalla
- Postimies Pate ja taksvärkkipäivä
- Postimies Pate ja karkaileva marsu
- Postimies Pate taikurina
- Postimies Pate dinosauruksen jäljillä

9. Stuart Little & Stuart Little 2

Seuraa Stuartia kahdessa maagisessa elokuvassa: STUART LITTLE sekä menestyneessä jatko-osassa STUART LITTLE 2. Ihanat koko perheen seikkailuelokuvat ovat tulvillaan hersyävää huumoria, huikeita erikoistehosteita ja hillittömiä kujeita!

10. Madagascarin Pingviinit

Ne ovat söpöjä, halattavia... ja täällä taas! Madagascarin tekijöiden ratkiriemukas elokuva osoittaa, että globaali vakoilu on lintujen hommaa! Supervakoojatiimin on yhdistettävä voimansa Pohjoistuulen kanssa pelastaakseen maailman. Hulvaton seikkailu maailman ympäri ihastuttaa koko perhettä!

11. Nukkumatti - Seikkailu Unimaassa

Unimaa on paikka jossa unemme jatkavat elämäänsä meidän jo herättyämme. Siellä asuu myös Nukkumatti, joka tuo meille suloisimmat unet ilta illan jälkeen. Mutta Unimaa on vaarassa. Painajainen on onnistunut varastamaan Nukkumatin unihiekan. Jos ilkeä myrsky onnistuu aikeessaan, ihmiset tulevat näkemään vain pahoja unia. Nukkumatin on koottava apujoukot tehdäkseen painajaisten aikeet tyhjiksi.

12. Karvinen elokuva

Pullukkakissa Karvinen (ääninä loistavat alkuperäisversiossa Bill Murray ja suomenkielisessä Martti Suosalo) kuluttaa aikaansa laiskotellen, syöden lasagnea, katsellen TV:tä ja laukoen sutkautuksia – kunnes hänen isäntänsä Esko (Breckin Meyer) rakastuu kauniiseen eläinlääkäri Liisaan (Jennifer Love Hewitt). Liisa ylipuhuu Eskon adoptoimaan rakastettavan hölmön koiranpentu Oskun, joka pistää Karvisen kissanpäivät hetkessä päälaelleen. Kaiken kukkuraksi, kun paha koirankouluttaja kaappaa Oskun on Karvisen unohdettava sohvaperunointi ja johdettava sankarillista pelastusoperaatiota!

13. Karvinen 2

Breckin Meyer, Jennifer Love Hewitt ja Bill Murray tekevät näyttävän paluun suosikkipullukan, kissa Karvisen uudessa seikkailussa - ja tällä kertaa Englanti saa varsin kuninkaallisen kohtelun! Kyse on aivan uudenlaisesta "britannian maihinnoususta" kun Karvinen (Murray, suomenkielisessä versiossa Puntti Valtonen) matkustaa Lontooseen kamujensa Eskon (Meyer) ja Oskun kanssa ja törmää omaan peilikuvaansa - aateliskissa Prinssiin, joka on juuri perinyt ruhtinaallisen linnan. Kaksikko vaihtaa paikkoja, eikä aikaakaan kun Karvinen elelee niin leveästi kuin hän osaa! Aina yksi asia on pielessä: viheliäinen Lord Dargis haluaa raivata Karvisen tieltään. Karvinen 2 tarjoilee tuplasti viihdettä koko perheelle... On kivaa olla kunkku!

14. Karvinen Herää Todellisuuteen

Karvinen uudessa tietokoneanimoidussa elokuvassa.

Seuraa pullukkakissan tassunjälkiä, kun hän syöksyy karkuun vaivatonta sarjakuvamaailmaa ”oikeaan maailmaan”, sanomalehden tälle puolen. Paetessaan tylsää sarjakuvaelämää, Karvinen huomaa nopeasti, että tosielämän kissat eivät pääse nauttimaan läheskään samoista eduista kuin sarjakuvien kissat... verenhimoisten chihuoiden ja kehonrakentajakoirien haastaessa häntä alvariinsa. Mutta apunaan uudet hiukan eriskummalliset sekä vanhat luotettavat ystävät, Karvinen oppii, että todellisuus ei ole ainoastaan oikeassa maailmassa, vaan siellä missä sydän on.

15. Rio

Tunnetko sykkeen.. kuuletko rytmin.. anna tunnelman viedä sinut mukanaan! ICE AGE -elokuvien tekijoiltä uusi, korkealla lentävä animaatioseikkailu, jonka seurassa viihtyy takuuvarmasti koko perhe. Blu on eksoottinen lemmikkipapukaija, jonka uskotaan olevan lajinsa viimeisiä. Hänen omistajansa kuullessa Jewelistä, tipusen naaraspuolisesta lajitoverista Rio de Janeirossa, ovatkin he yht´äkkiä keskellä elämänsä suurinta seikkailua. Samban sykkeessä Blu ystävystyy muutaman kaikkitietävän latinolinnun kanssa, jotka auttavat uutta lentotaidotonta kaveriaan löytämään rohkeutta levittää siipensä ja seuraamaan luontoäidin hänelle määräämää kohtaloaan!

16. Möröt Vastaan Muukalaiset

Kun kalifornialaistyttö Susan Murphy saa hääpäivänään niskaansa yllättäen täynnä avaruusmönjää olevan meteorin, hänestä tulee 15 metriä pitkä. Hälytystilassaan armeija panee toimeksi ja Susan pidätetään ja viedään piiloon hallituksen salaiseen laitokseen. Siellä hänen nimensä muutetaan Megarellaksi ja hän jää vankeuteen mitä kummallisimpien mörköjen kanssa joita ovat älykäs tohtori Torakka jolla on hyönteisen pää (fil.tri), puoliksi apina ja puoliksi kala oleva machoileva Puuttuva Rengas, hyytelömäinen ja tuhoutumaton B.O.B. sekä satametrinen toukka Ötökkäsaurus.

Heidän vankeutensa loppuu kuitenkin lyhyeen kun salaperäinen avaruusrobotti laskeutuu Maahan ja alkaa tuhota sitä. Epätoivoisella hetkellä kenraali W.R. Monger suostuttelee presidentin värväämään möröt taistelemaan avaruusrobottia vastaan ja pelastamaan maailman sitä uhkaavalta tuholta.

17. Röllin Joulu

Miten mahtaa sujua Pikku kakkosesta tutun rakastettavan Röllin joulunvietto? Mukana myös ennen julkaisemattomia Rölli jaksoja.

Sisältää mm seuraavat jaksot:
1. Joulun kellot
2. Maailman suurin pulkkamäki
3. Joulukuu
4. Rölli ja Tiinan satu
5.Rölli ja Elävä talvi
6. Rölli ja maanalainen kansa

18. Histamiini ja merenneidon aarre

Veljami pestaa Histamiinin Loviisa laivalleen matruusiksi. Matkaan lähtevät myös kissa, Titiina ja isoäiti. Huviretkestä tuleekin yllättäen jännittävä helmenetsintäseikkailu.

Merenneito on kadottanut arvokkaan helmensä. Hän tarvitsee helmen välttämättä, jotta merten kuningas Ahti suostuisi menemään hänen kanssaan naimisiin. Keuhkokala kertoo, että helmi on meren pohjassa. Histamiini aloittaa helmen etsinnän yhdessä kissan kanssa. Hän joutuu huimalla matkallaan Hämyttären vangiksi. Hämyttären lisäksi myös Sumutar himoitsee kaunista helmeä.

19. Kaksin Karkuteillä

Disney esittää uuden, valloittavan tulkinnan hiuksia nostattavimmasta seikkailusta kautta aikojen. Kun valtakunnan etsityin ja hurmaavin varas, Flynn Rider, piiloutuu syrjäiseen torniin, hän ei arvaa tapaavansa siellä Tähkäpäätä, kaunista ja kipakkaa teinityttöä. Tähkäpäällä on 20-metristen kultaisten kutriensa ansiosta supervoimia. Tämä erikoinen parivaljakko lähtee vauhdikkaalle matkalle, jolta ei puutu erikoisia sankareita, riemua eikä jännitystä. Koe Kaksin karkuteillä, Hiuksia nostattava seikkailu!

20. Valle Valpas - Suuri Seikkailu

Valloittavan touhukas pikkupöllö Uula ja hänen iloinen ystävänsä Lilli ovat taianomaisen Pähkinämetsän vauhdikkaat tähdet.

Heidän lisäkseen Pähkinämetsässä asustavat hulvaton haisukonnaperhe, värikäs chileläinen sinsilla Conchita, kömpelö Santeri Satajalkainen sekä Hertta Herhiläinen ja Verneri. Vartijapöllö Valle Valpas vahtii silmä tarkkana heitä kaikkia.

Joukon jatkona viidessä kiehtovassa seikkailussa ovat myös ainainen kiusanhenki Viki Varaani, hänen räväkkä ja varomaton poikansa Vesa Varaani sekä nenäkäs vakooja Leila Lepakko. Lapset saavat nauraa kippurassa kun Viki velmuilee, tulee nolatuksi ja saa rangaistuksensa. Tämä riemukas joukko tempaa pikkuväen mukaansa unelmoimaan ja oppimaan tärkeitä asioita elämän varrelle.

21. Heinähattu ja Vilttitossu joulun jäljillä

Sinikka Nopolan ja Tiina Nopolan kirjaan Heinähattu ja vilttitossu joulun jäljillä perustuva joulukalenteri esitettiin ensi kerran Ylen TV1:ssä joulukuussa 1993.

Kattilakosken perhe valmistelee joulua: imeltää perunalaatikkoa ja muistaa köyhiä. Vaari kertoo tarinaa riihitontusta, jota pitää lepytellä hyvillä herkuilla. Talossa alkaakin tapahtua kummia: kellarista katoaa harva se päivä ruokaa. Syylliseksi epäillään vuorollaan kaikkia perheenjäseniä ja jopa Alibullenin neitejä sekä tunnettua herkkusuuta, poliisi Isonapaa. Vai olisiko ruokavaras itse tonttu?

22. Playmobil: Merirosvosaaren salaisuus

Ohoi, seilori! Playmobil-suosikkilelusi ovat heränneet henkiin ensimmäistä kertaa tässä ihka uudessa hurjapäisessä seikkailussa ja sinut on kutsuttu heidän mukaansa! Sinulla tulee olemaan aarrearkullinen täyttä hauskuutta seitsemänvuotiaan Jackin ja hänen isosiskonsa Amelian kanssa, kun he piiloutuvat merirosvolaivaan, joka on menossa salaperäiselle merirosvosaarelle – paikkaan, joka on täynnä aarteita ja omituisia otuksia. Pystyvätkö Jack ja Amelia pysymään askeleen edellä kummallista luurankojoukkoa ja löytämään aarteen luokse ennen merirosvoja?

23. Autot

Autot on seikkailu, jonka ovat luoneet elokuvien Ihmeperhe ja Nemoa etsimässä Oscar® -palkitut tekijät. Vauhtia, makeita autoja ja loistavaa animaatiota – riemua ja huumoria startista maaliin!

Kilpa-auto Salama McQueen on matkalla Kaliforniaan ottamaan osaa suureen Piston Cup -kisaan. Se eksyy valtatie 66:n varrella olevaan uinuvaan Syylari Cityyn. Siellä se tapaa Sally-nimisen Porchen, hinaaja-auto Martin ja veteraaniauto Doc Hudsonin, jolla on arvoituksellinen menneisyys. Tämä outo jengi auttaa Salamaa näkemään, että elämässä on tärkeämpiäkin asioita kuin kilpaileminen, maine tai sponsorirahat.

Kiinnitä siis turvavyösi ja valmistaudu hurjaan menoon!

24. Autot: Martin tarinatalli

Käynnistä moottorisi tähän unohtumattomaan Autot -lyhytelokuvakokoelmaan Martin, tuon rakastettavan hassun hinausauton kanssa! Disney/Pixarin studio on päästänyt mielikuvituksensa valloilleen – tuloksena yhdeksän viihdyttävää ”Autot – Pätkistä” täynnä härkätaisteluita, kilpa-ajoja, stunt-autoja ja jopa UFOja! Lisäksi mukana kaksi ennennäkemätöntä lyhytelokuvaa. Liity Martin ja kaikkien Autot-suosikkiesi seuraan hullunhauskalle ajelulle, joka saa sinut ja perheesi ulvomaan naurusta!

25. Smurffit

Kun ilkeä velho Gargamel häätää smurffit pois kylästään, tämä pieni sininen kansa tupsahtaa omasta taikamaailmastaan meidän todellisuuteemme itse asiassa päistikkaa keskelle Central Parkia Pikkuruiset smurffit ovat jumissa suuressa New Yorkissa, ja heidän täytyy nopeasti keksiä keino päästä takaisin omaan kyläänsä ennen kuin Gargamel saa heidät kynsiinsä.

26. Bratz Erilainen joulu

Seuraa Bratzejä jännittävään jouluseikkailuun!

On joulun aika, ja Bratzit odottavat kovasti vanhempiaan kotiin. Mutta lumi tekee tepposet eivätkä vanhemmat pääsekään tyttöjen luokse. Piristääkseen tyttöjä mummi vie heidät kauppakeskukseen joulupukkia tapaamaan. Mutta aidon pukin sijaan he tapaavatkin huijarin, Maxin. Bratzit kuulevat Maxin keskustelun, missä hän sanoo ettei pysty toimittamaan tavaroita tämän päivän aikana. Bratzit luulevat sen merkitsevän, että joululahjat jäävät jakamatta eikä joulua tulekaan! Joten Bratzien on aika puuttua peliin ja pelastaa joulu!

27. Niko 2 - Lentäjäveljekset

Nuori lentävä poropoika Niko on elänyt koko elämänsä äitinsä Oonan kanssa. Eräänä päivänä Nikon palattua viikonloppureissulta isänsä ja Pukin Lentojoukkojen luota, Oona-äiti kertoo uutisen: hän on tavannut poron nimeltä Lenni, joka muuttaa pienen poikansa Jonnin kanssa heidän luokseen. Nikon on vaikea hyväksyä uutta rooliaan isoveljenä. Asiaa pahentaa Jonnin suloisuus ja se, että Jonni on todella mukava ja jumaloi uutta isoveljeään. Nikolle Jonni on kuitenkin kuin kuka tahansa ärsyttävä pikkuveli. Leikin tiimellyksessä Jonni joutuu Valkoisen Suden kidnappaamaksi jolloin Niko ja Julius lähtevät salaiselle pelastusretkelle kotkien valtakuntaan. Matkallaan Niko saa kohdata kasvamisen, perheen ja ystävyyden hyvät puolet.

28. Eetu ja Konna

Eetu on utelias pikkupoika jonka perhe muuttaa maalta kaupunkiin, mutta lähiön pihalla on vain yksi luontopilkku - kaunis lampi, ja senkin päälle suunnitellaan parkkipaikkaa. Lammen vedenalaista, sammakoiden valtakuntaa uhkaa väistämätön tuho. Vaarassa ovat myös ystävykset Eetu ja sammakko Konna. Konna on nimittäin tuonut sammakoiden maailmasta merkillisen laitteen jonka mullistavan teknologian suurvallat haluavat käyttöönsä. Agentit perässään Eetu ja Konna ajautuvat jännittävään seikkailuun, joka vie heitä ympäri maapalloa.

Eetu ja Konna on retrohenkinen animaatio, joka palaa piirroselokuvan juurille. Tarinassa futuristisilla vempaimilla on tärkeä rooli, mutta satuna elokuva muistuttaa kuinka tärkeää luonnosta ja läheisistä huolehtiminen on myös kehityksen keskellä.

29. Suuri Zhu-Zhu-seikkailu

Liity pippurisen mutta rakastettavan Pipsqueakin seuraan karatessa kotoaan ja matkatessa tähdenlennon mukana Zhuniversen toiselle laidalle aloittamaan jännitävää seikkailua. Matkan varrella se ystävystyy Chunkin, Num Numsin ja Mr. Squigglesin kanssa, ja yhdessä ne lähtevät huimalle matkalle halki Amazhunin viidakon, joka on täynnä villejä zhuja, kuten villi ja omituinen ApeHam. Matka jatkuu petollisten lumipeitteisten vuorten yli, missä niitä odottavat hurjat zhurasicsit, sapelihammashamsterit ja jättimäinen lumihamsteri. Sydäntä lämmittävä, koskettava tarina neljästä värikkäästä teinistä (jotka sattuvat olemaan hanstereita) etsimässä Zhun palatsia, jossa he uskovat kaikkien unelmiensa toteutuvan. Hyppää mukaan Zhu Zhujen seikkailuun!

30. Elias Ja Aarrejahti

Pientä Lunnin satamaa uhkaa sulkeminen, joten talven kalastuskausi on erityisen tärkeä Eliakselle ja hänen ystävilleen. Mutta kilpailu on kovaa, sillä vastassa heillä on paha Napakuningatar huippumoderneine joukkoineen. Eräänä päivänä Elias saa kuulla että kalat eivät ole ainoa asia, jonka perässä Napakuningatar on. Napakuningatar on saanut vihiä meren pohjaan uponneesta aarteesta ja haluaa sen itselleen keinolla millä hyvänsä. Niinpä Elias päättää lähteä aarre jahtiin ja pelastaa aarteen avulla Lunnin sataman. Mutta kumpi ehtii ensimmäisenä?

31. Robots

Robots on Ice Agen tekijöiden uusin, ihastuttava seikkailu täynnä ratkiriemukasta komediaa ja uskomatonta animaatiota. Robots on tarina Rodney Copperbottomista, robottipojasta, jolla on keksintöjen tekemisen lahja, ja hänen matkastaan Robotticityyn tapaamaan esikuvaansa Bigweldia. Matkallaan hän saa uusia ystäviä ja yhdessä he kohtaavat ilkeän Ratchetin. Äitinsä avustuksella Ratchet on ottanut Bigweldin yhtiön hallintaansa ja kieltänyt muilta roboilta heidän tarvitsemiensa varaosien käytön. Onko Rodney rakennettu tarpeeksi vahvoista osista pelastaakseen päivän.

32. Rango

Valmistaudu tangoon Rangon kanssa: tämä kriitikoiden ja yleisön suosikki ”poikkeaa kaikesta aiemmin näkemästäsi” (Peter Travers, Rolling Stone).

Johnny Depp on ilmiömäinen Rangona, oikukkaana lemmikkikameleonttina, joka joutuu epätoivoisesti sankaria kaipaavaan villiin ja remuisaan kaupunkiin. Virkistävän omaperäinen ja hieno animaatio.´

33. Narnia - Velho ja Leijona

Lucy, Edmund, Susan ja Peter ovat siskoksia, jotka asuvat Englannissa toisen maailmansodan aikaan. Lapset pääsevät sotaa pakoon vanhan professorin luokse maalle. Lucy löytää eräästä huoneesta vaatekaapin, josta löytyy enemmän tilaa kuin miltä päälle päin näyttää. Kaapista on suora sisäänkäynti Narniaan, jossa vallitsee ikuinen talvi. Siellä asuu joukko fantasiaolentoja, mutta myös ilkeä Valkoinen Velho, joka taikavoimillaan pitää Narnian jääkylmänä. Lapset tapaavat myös suuren ja ystävällisen leijona Aslanin, jonka vierellä he taistelevat ratkaisevan taistelun hyvän ja pahan välillä. Lopulta koko Narnian kohtalo on lasten käsissä...

34. Shrek 2

Suursuosikki, vihreä jätti, Shrek, on taas täällä kaikkien aikojen ykköskomediassa. Sekä kriitikot että katsojat pitävät Shrek 2:sta jopa Oscar -palkittua edeltäjäänsä parempana! "Tästä ei nyt löydy kuin myönteistä sanottavaa." Helsingin Sanomat/NYT

Avioliiton auvoisa satama joutuu myrskyn kouriin, kun Shrek ja Fiona matkaavat tapaamaan appivanhempiaan joutuen ratkiriemukkaaseen ja vauhdikkaaseen seikkailuun. Uskollisen Aasin avulla Shrek käy taistoon myrkkyjuomaa keittelevää Hyvää haltiajatarta, komeaa Prinssi Uljasta ja kuuluisaa palkkamurhaajaa, Saapasjalkakissaa vastaan.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

25 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 18.7.2018 12:58
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.