Kuvaus

Kirja on nostalginen opus 50 - 70 luvun piensisustuksista, leluista ja kaikesta jota voit ommella, valmistaa tai tuunata ihan itse. 126sivua. Mukana on mm. kansikuvassa olevan pupun kaavat ja ompeluohjeet, sekä paljon muuta.

avainsanat: itsetehtyjä leluja ja lahjoja, lasten, ompele pupu, sisusta, työohjeita, romanttinen, 50-luvun, 60-luvun, 70-luvun

 

 

 

 

 

 

 

 

Katso myös muut avoimet kohteeni, jos löydät lisätuotteita niin yhdistelen mielelläni postikuluja. Huomaa, että samalla postimaksulla kulkee enemmänkin huutokohteita.

Tarjolla on runsaasti kirjoja, kuten psykologia, rajatieto, astrologia, kirjoja henkisistä ilmiöistä kiinnostuneille, tietotekniikka, Photoshop, Indesign sekä erikoiskirjoja lapsen kehitykseen ja kasvuun sekä itsetunnon kohentamiseen liittyen. Lasten kirjoja, Ellakirjoija, taidekirjoja, taidehistoriaa, rakennustaidetta ja ulkomaisia sisustuskirjoja. Musiikki CD, lasten leluja ja vaatteita!

Lisäksi on naisten laadukkaita vaatteita (merkkejä mm. Jean Paul Gaultier, Armani, Benetton, Cinque, Mathilde, Cream, Gudrun Sjödén, Nitya, Zara..) , kenkiä (Kelian, Charles Jourdan, Tommy Hilfiger, Venice, Sonia Rykiel...), aurinkolasit Claude Montana.

Avainsanoja: maalaisromanttinen, tilda, boheemi, klassinen, uniikki, Cream tyylinen, postikortti, kutsu, elonkorjuu, syksy, syyspäivän tasaus, sadonkorjuu, kalenteri, vuodenajat, joulu, joulukortti, talvipäivä, valon lisääntyminen, astrologia, samanismi, numerologia, kevätpäivän seisaus, kevät, oinaspiste, heiluri, suitsuke, suitsukekulho, yrttisuitsuke, chkarakorut. Englantilaisten sisustustalojen sisustuskankaita ja sisustuskangas näytekirjoja suunnittelijalle, sisustajalle, myyjälle, ompelijalle...  Canvastaulu sarja 3kpl, ravintolapöydän kansia, veneen massiivipuu kalusteita myrskyreunalla...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

9 €
Sulkeutuu 24 vrk 6 h 24 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

9 € Sulkeutuu 24 vrk 6 h 24 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.