Kuvaus

Kuvan mukaan. Oman perheen vintistä, ikää en tiedä kuten en noiden muutakaan historiaa, mutta luulisin olevan yli 100v, tai sitten 20-30-luvulta ??? Jos jollain tietoa, mielellään otan vastaan. 

Hyvin ohuen ja herkän tuntuista lasia, en tullut tarkistaneeksi vielä erillään noita että kaikki ehjiä, mutta luulisin näin olevan. Risoja ei tietty tarvitse ostaa, tarkistan nuo sitten tarkaan, jos joku on ostamassa. Eli tarkistan jos huuto tulee, ja JOS ei ole ehjiä , ei tarvi ostaa -muuten kyllä- mutta on myös ymmärrettävä että poikkeuksellisesti on huutamalla tähän ehdollisuuteen suostunut. Eläpäs huuda, jos et ymmärtänyt ja hyväksynyt.

Edellä mainittu johtuu siitä, että tuote nyt varastoitu sen verran kauas, etten pääse järkevästi tarkastamaan, + lisäksi:

HUOM tuote varastoitu nyt senverran hankalaan paikkaan, että ihan salamannopeaa toimitusta huudon jälkeen EN pysty lupaamaan, mutta noin 10pv sisällä  kuitenkin onnistunee, riippuu aina siitä mihin aikaan huuto tulee suhteessa omaan liikkumiseeni. Varmaan vähän nopeamminkin voi olla...

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 1 vrk 3 h 31 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

110 € Sulkeutuu 1 vrk 3 h 31 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.