Kuvaus

OK  ISKUSSA oleva DVD lasten filmien diggareille.

LASSEN maailma - Lukutoukka - DVD

.Kuten jo varmaan tiedätkin, Lasselle ei mikään ole mahdotonta. Hän on niitä, jotka luikahtavat kuin koira veräjästä ilman, että kukaan edes huomaa mitään. Lasse putoaa aina jaloilleen. Hän vain pudistaa pölyt vaatteistaan ja jatkaa hymyillen matkaansa. Hän ei koskaan lannistu, koska aina löytyy uusi keino tavata noita mystisiä olentoja: tyttöjä. Katso, miten käy, kun hän mm. tekee kaikkensa saadakseen tukiopetusta uudelta nuorelta opettajalta Britt-Marielta.

Näissä jaksoissa näet mm. kuinka Lasse luulee kohdanneensa varkaan, haluaa koiran, menee takaisin ekaluokalle ja tekee treffit liian monen tytön kanssa.

Kuvaformaatti: 4:3 Full-Frame 1.33:1
Ääniraita: Ruotsi, norja, tanska - Stereo 2.0
Tekstitys: Suomi (ruotsinkielinen puhe)
Levyjen lukumäärä: 1
Väri/mv: Värillinen
Aluekoodi: Alue 2

Tuotantovuosi 2002

VOITTOHUUTO ja PK. 2.00e TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK. on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-) Edelliset korotukset olivat: 10/17, 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12. 

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä, joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta pyrin silti aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

1,50 €
tai
Sulkeutuu 79 vrk 5 h 22 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

1,50 € Sulkeutuu 79 vrk 5 h 22 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.