Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Iskemättömät Panto-tyyliset kehykset, malli 1561, väri 3615 (matte black), pinta tuommoista mukavaa mattaa kumiseosta.

Kokonaiskorkeus edestä 41 mm ja sankojen sisäleveys 116 mm, eli tosiaan lasten koko, ei mahdu edes teini-ikäisille, siis. 

Varsinainen kokomerkintä on 41-20-130 (= linssin leveys - linssien väli - sangan sisäpituus), joskin sanka on oikeasti 122 mm pitkä, tuo ilmoitettu 130 mm on ilmeisesti mitattu suorana, ennen kaaren tekoa.

Näihinhän ei sitten tarvitse alkaa edes itse valaa akryylistä linssejä, vaan esim. Silmälasikauppa (ks. http://silmalasikauppa.fi/Linssinvaihto_normaalikehys.prod?setcat=56) tekee näihin olemassaolevan silmälasireseptin pohjalta uudet perusmallin linssit noin neljälläkympillä. En liity kyseiseen putiikkiin muuten kuin tyytyväisenä asiakkaana, mutta mainostetaan nyt kuitenkin.

Peräisin optikkoliikkeen konkurssipesästä, eli aidot ja alkuperäiset, keltainen Ray-Ban -kotelo mukana, jossa tosin pinnassa hitunen varastoinnin jälkiä. 

Palautusoikeus 14 vrk jos esim. koko tai malli ei olekaan mieluinen. (Myyntikunnossa. Palauttaja maksaa palautuspostikulut.)

Postitus huutopakettina 6,60 eur ja postien yhdistely onnistuu aina. Maksutiedot saat automaattiviestissä ja näet kohteen sivulla. Maksustakaan ei tarvitse lähettää erillistä viestiä, huomaan toki suorituksen tililtä.

 

Seuraamalla meitä pysyt parhaiten kärryillä uusista jännistä tuote-eristä ja sen sellaisesta:

facebook.com/chuckbronsonventures/    instagram.com/chuckbronsonventures/

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


23 €
Ilmoitus on sulkeutunut 20.2.2024 3:59
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.