Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Lasten leffoja

• Space Dogs 2

Kypärät päähän ja turvavyöt kiinni, raketti avaruuteen on valmiina lähtemään 5...4...3...2...1...LAUKAISU!

SPACE DOGS avaruusseikkailu saa jatkoa kun astronauttikoirat Belka, Strelka ja Kazbek laumoineen jatkavat lennokkaita tutkimusmatkojaan kaukana linnunradan tuolla puolen. Tällä kertaa pelottomat avaruushurtat singahtavat tutkimaan kuun pimeää ja tutkimatonta puolta, tarkoituksenaan löytää syyt maapallolla tapahtuneisiin outoihin ilmiöihin.

Koiramaisen vauhdikas koko perheen avaruuslento on valmiina alkamaan!

• Röllin Sydän

Rölli on kuin kuka tahansa Röllikylän asukki – täynnä kepposia, säikyttelemistä ja kiusantekoa. Hän inhoaa peseytymistä, pussaamista ja kaikkea kaunista.

Kun Rölli törmää Milliin, ihastuttavaan menninkäistyttöön, hän kohtaa uudenlaisen ystävän, joka pitää kukista ja rauhasta. Rölli ja Milli joutuvat suuren haasteen eteen, kun Menninkäisten metsä alkaa kivettyä. Ainoa keino pysäyttää tuho on löytää maaginen sydän Talvenmaasta.

Menninkäiset ovat kilttejä, Röllit ilkeitä. Nyt heidän on pakko auttaa toisiaan pelastaakseen itsensä.

• Fröbelin palikat

1. Haivaara
2. Svengi-jengi
3. Hippulat vinkumaan
4. Roxammakko
5. Leikimme ja loikimme
6. Tuiki, tuiki, tähtönen
7. Konkkis
8. Hankalajuttu
9. Sadetanssi
10. Eläimellinen uimakoulu
11. Autot vanhanaikaiset
12. Kurki
13. Pallo
14. Töihin sirkukseen
15. Kapteeni käskee
16. Yxi
17. Heikki ja Kaija
18. Kaivan monttua
19. 7-leikki
20. Leijonen metsästys
21. Taputan
22. Letkajumppa
23. Kirppu kotieläimeksi
24. Robotti-rock
25. Ha-he-hi-ho-hu-hy-hå-hä-höö
26. Maja
27. Autopesula
28. Peilin edessä
29. Sätkyukko
30. Huugi-guugi
31. Maasta se sienikin
32. Junan lähtö
33. Rumpali Rumba-Ali
34. Ville ja Valle
35. Soitan suuta
36. Huimapäät
37. Sutsisatsi
38. Yksin satulassa
39. Sikainen juttu

• Disney Prinsessat: Lumoa ja taikaa

Sulje silmäsi ja toivo oikein kovasti, niin saatat löytää itsesi ihanasta satulinnasta. Tervetuloa mukaan kahteen aivan uuteen seikkailuun, joissa Prinsessa Ruususen Aurora ja Aladdinin Jasmine seikkailevat!

Ensin pääsemme katsomaan, miten Prinsessa Ruusunen selviää saadessaan hallita kuningaskuntaa päivän ajan. Työhön sisältyy paljon vastuuta ja aivan uusia ongelmia. Helpointa olisikin vain heilauttaa Ilomielen lainaamaa taikasauvaa, mutta sitä hänelläei ole lupa tehdä

Entä miten ovat asiat Agrabassa? Jasmine kaipaa tarkoitusta elämäänsä. Sulttaani tarjoaa hänelle työtä palatsin koulussa. Se osoittautuukin vaikeammaksi tehtäväksi kuin Jasmine saattoi kuvitellakaan. Paljon vaikeammaksi!

• Karhuveljeni Koda 2

Erämaassa odottaa jännittävä ja riemastuttava seikkailu, jonka Disneyn pitkä piirroselokuva Karhuveljeni Koda 2 kertoo. Lähde sinäkin mukaan!

Kenain lapsuudenystävä Nita saa todellisen haasteen, sillä hänen pitäisi mennä naimisiin metsästäjä Atkan kanssa. Mutta Suurilla hengillä on hänen varalleen muita suunnitelmia. Amuletti, jota hän kantaa, on sitonut hänen ja Kenain kohtalot yhteen. Voidakseen mennä naimisiin, näiden kahden välillä olevan siteen on katkettava. Asiassa on yksi ongelma: Kenai on karhu! Niinpä Nita ja Kenai aloittavat yhteisen matkan löytääkseen vastauksen menneestä ja saadakseen selville, mikä aikoinaan veti heitä yhteen...

Seikkailussa ovat mukana hirvet Taukki ja Tsoukki, uudet hirvineitoset Anda ja Kata sekä tietenkin Koda, erämaan vekkulein karhu!

• Kaunotar ja Hirviö: Bellen lumottu maailma

Tapahtui paljon, ennen kuin Bellestä ja Hirviöstä tuli onnellinen pari! Lähde kokemaan se kaikki tämän eloisan Disney-prinsessan ja hänen noidutun ystävänsä kanssa. Seikkailu jatkuu nyt erikoisjulkaisussa, Bellen lumottu maailma, jonka innoittajana toimi Disneyn Oscar® -palkittu Klassikko, Kaunotar ja Hirviö (1991, paras laulu ja paras musiikki, parhaan elokuvan ehdokkuus).

Lähde Bellen, Hirviön, Könnin, Lumieren ja heidän uusien ystäviensä kanssa kokemaan, kuinka rakkaus, yhteistyö, anteeksianto ja ystävyys voivat muuttaa synkän linnan kauniiksi, prinsessalle sopivaksi paikaksi. Tämä moderni klassikko sisältää kiehtovaa lisämateriaalia ja unohtumattomia lauluja ja osoittaa, että aito kauneus on sisäistä!

• Fievel: Matkalla Amerikkaan

Päästäkseen lopultakin eroon käyhyydestä ja ilkeistä kattikasakoista päättää hiiriperhe Mousekewiz muuttaa Amerikkaan. Matkalla Atlantin yli huuhtoutuu pieni Fievel vahingossa laidan yli mereen. Hän pulpahtaa kuitenkin pinnalle New Yorkinsatamassa. Eksynyt hiiripoikanen huomaa kauhukseen, että uudessa kotimaassa on paljon vaaroja. Eikä katuja ole päällystetty juustolla, niinkuin on kerrottu ...

Hauska, mielikuvituksellinen ja koskettava seikkailu! Piirretty mestariteos koko perheelle.

• Fievel: Matkalla Villiin Länteen

Vuonna 1986 Steven Spielberg esitteli maailmalle Fievelin, hiiren, josta tuli yksi kaikkien aikojen rakastetuimmista piirroshahmoista elokuvassa Fievel matkalla Amerikkaan.

Nyt Fievel matkalla villliin länteen jatkaa kertomusta Mousekewitzin perheestä kaksi vuotta myöhemmin. Fievel jättää hiirten kurjan vuokratalon ja suuntaa Amerikan länteen toteuttaakseen unelmansa: tulla samanlaiseksi lainpuolustajaksi kuin sankarinsa sheriffi Wylie Burp.

Tule mukaan vauhdikkaaseen seikkailuun, jonka koko perhe muistaa kauan.

• Itse Ilkimys 2

Tämä huippusuosittu Illumination Entertainmentin piirroskomedia esittelee jälleen entisen superrikollisen Grun, joka on vetäytynyt eläkkeelle kavattamaan kolmea tytärtään. Mutta Anti-Konna -liiga pyytää häntä yllättäen nappaamaan koko maailmaa uhkaavan rikollisen. Uusi partneri Luvy Wilde vierellään, Gru ja minionit lähtevät arvaamattomaan ja yllätykselliseen seikkailuun.

• Rio 2

Menestyksekäs RIO-animaatioseikkailu saa jatkoa tänä keväänä, kun vanhat tutut ja uudet hauskat hahmot palaavat valkokankaille. Tällä kertaa Blu ja Jewl ja heidän kolme lastaan jättävät taianomaisen kaupungin ja matkaavat Amazonin sademetsään perhelomalle. Kaupunkilintu Blu kohtaa pelottavimman vastustajansa - appiukkonsa - samaan aikaan, kun Nigel juonii taas pirullisia kostosuunnitelmiaan.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 19.7.2018 21:57
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.