Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

LASTEN REINOT PINKKI TOSSUT


KOKO 30 


UUDET


REINON  TUTTU RUUTUKUOSIKANGASNJA VARRESSA KÄTEVÄ PIILOVENYKE . KUMIPOHJASSA ON VAALEA , PITÄVÄ KULUTUSPINTA . LESTINÄ ON OIKEIN MITOITETTU REINO-LESTI .


REINOT JA AINOT VALMISTETAAN PERINTEISILLÄ , REILUILLA SUOMALAISEEN JALKAAN  SOPIVILLA LESTEILLÄ . SOPIVAT REINOT JA AINOT LÖYTYVÄT PÄÄSÄÄNTÖISESTI SITEN , ETTÄ OSTAT NUMEROA PIENEMMÄT KOTIKENGÄT KUIN NORMAALI KENGÄNKOKOSI ON . SIIS JOS KÄYTÄT NORMAALISTI KENKIÄ KOKOA 09 , NIIN VALITSE REINOT TAI AINOT  KOKOA 38 . MIKÄLI JALKASI ON HYVIN RINTAVA , KÄYTÄT KOTIKENKIÄ VILLASUKKIEN KANSSA TAI HALUAT MUUTEN VAIN VÄLJEMMÄT TOSSUT , SUOSITTELEMME OTTAMAAN REINOISA TAI AINOISTA SAMAN KOON KUIN NORMAALI KENGÄNKOKOSI ON .


OHESSA KUITENKIN TARKEMPAA MITTAUSTA VARTEN  OHJE KOTIKENKIEN VALINTAAN:


HELPOIMMIN SOPIVIMMAN JALKINEEN KOKO SAADAAN MITTAAMALLA JALKATERÄN PITUUS JA LISÄÄMÄLLÄ SIIHEN KÄYNTIVARAKSI NOIN 7-10 mm. MITTAA JALKATERÄSI PITUUS VAIKKA KOULUVIIVAIMELLA SEISOMALLA VIIVAIMEN PÄÄLLÄ .


JOS KÄYTÄT KOTIKENKIEN KANSSA VILLASUKKAA  , NIIN TEE MITTAUS VILLASUKKA JALASSA JA LISÄÄ SIIHEN KÄYNTIVARA . KOTIKENKÄ SAA OLLA HIEMAN VÄLJEMPI , JOTTA SE EI  PURISTA JA ON MIELYTTÄVÄMPI JALASSA , MYÖS LÄMMETESSÄÄN .


KOKO 30 JALAN MITTA 206 mm JOSSA KÄYNTI VARA LISÄTTY .


LAPUT KIINNI


EI TARJOUKSIA

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

25 €
Ilmoitus on sulkeutunut 1.12.2020 7:30
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.