Kuvaus

NUOTTI ja MUSIIKKI vihkonen lehti on Hakaristi-Saksa ajalta, jostain 1933...1938 vuosina painettu.  Sotilaan laulukirja musiikki laulu nuotti ja katso kannessa olevien  sotilaiden uniformuja, heillä on vaatetuksessa selvä kotka ja hakaristi kangasmerkki....sitä he kantoivat ylpeänä. Musiikki ja nuotti, laulu ja tanssi olivat iloja ja hauskoja tapahtumia. Koska ei ollut sota aika, olivat  kansan rivit sellaisia, että vähän kaikkialla oli Saksan alueella tansseja ja musiikki laulu tapahtumia, elämästä otettiin ilo ja hauskuus irti. Oli viinijuhlaa ja elonkorjuujuhlaa, oli olut juhlia ja aina oli paikallisia seura ja maanviljelys tapahtumia....hauskaa pidettiin ja naurua ja laulua riitti. Suomalaisia oudoksuttaa se tapa,,,  monessa kylässä pidettiin kesän aikana myös ampumajuhlia, joissa pienikalibeeri aseilla ammuttiin erikoiseen maalitauluun, usein oli kohde jänis tai lintu. Näissä kyläjuhlissa pääsi aina tekemään tuttavuutta kylän ihmiset keskenään...mikäs siinä olutkolpakon takana oli heittää hauskaa tarinaa vaikka naapuritalon uudelle piikatytölle, hän puolestaan katseli kylän vapaita poikia ja kuka heistä katselee minua pitkään...oli tanssia !

Tässä on poikkeuksellisesti lopussa myös mainoksia Hohner huuliharpuista, on kuvattuna Orkester malli 1 ja 2, Chromonika 2 malli ja Vineta malli.  Mainos kertoo myös, että jos olet yksinsoittaja ( et ole orkesterin jäsen) niin myös malli Tremolo ja Donauwellen ja Gruss von Daheim.  Hinnat Saksan Valtiomarkkoja....eli siis ennen vuotta 1945 !!!  Lyhenne R.M= Saksanmarkkaa.  

Nuottivihkonen on kokoa 15x10,5cm ja paino 57g, hyvin harvinainen ja hyväkuntoinen kappale...usein vain museoissa , pidä tästä hyvää huolta, elävää historiaa !!! Nuotit ovat ihan samoja joka kielellä. Hanuri ja huuliharppu !

MUS05FB707 Musiikki Laulu Nuotti kirja Hakaristi Saksa ja aito , ei Reprint eikä kopio. Kelpaa jopa kernaasti museoon.

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 6 h 41 min 5 s
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

19,80 € Sulkeutuu 6 h 41 min 5 s

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.