Kuvaus

Arnold Schwarzenegger tunnetaan "Itävallan Tammena", Mr. Universumina, Terminaattorina ja Yhdysvaltain suurimman osavaltion poliittisena johtajana. Vaatimattomasta itävaltalaisesta kylästä kotoisin olevan Arnold Schwarzeneggerin nuoruus oli vaikea, sillä häntä kuritti ankara isä, joka oli poliisipäällikkö ja entinen natsi. Poika kuitenkin löysi kehonrakennuksen, pumppasi itsensä historian suurimmaksi kehonrakentajaksi ja kahmi suunnattoman määrän Mr. Olympia -palkintoja.

Murtaen englantia puhuvasta puupökkelöstä kasvoi vastoin kaikkia ennakko-odotuksia kassamagneetti ja elokuvatähti. Schwarzenegger meni naimisiin Kennedy-klaanin prinsessan Maria Shriverin kanssa ja nousi lopulta Ronald Reaganin jalanjäljissä Kalifornian kuvernööriksi. Osavaltionsa johtajana hän ei ole tyytynyt paikalliseen rooliinsa, vaan on tavannut kansainvälisiä johtajia jopa Suomen pääministeriä Matti Vanhasta myöten.

Lawrence Leamer on haastatellut useaan otteeseen Schwarzeneggeriä, hänen vaimoaan, ystäviä, sukulaisia, rakastajattaria, kilpailijoita, bisneskumppaneita ja poliittisia vastustajia.

"Tasapuolinen ja näkemyksellinen... erinomainen kuvaus." -The New York Times Book Review

HUOM! Kun ostat tuotteen, saat meklarilta viestin, jonka LOPUSSA on MYYJÄN VIESTI OSTAJALLE. Siitä selviävät kaikki maksamiseen liittyvät tiedot.

Katso tästä kaikki myymäni kirjat ja lehdet.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5 €
Sulkeutuu 57 vrk 5 h 49 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5 € Sulkeutuu 57 vrk 5 h 49 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.