Kuvaus

[12/16]

KLIKKA KUVA ISOMMAKSI.

Kuvanmukainen, HYVÄSSÄ iskussa oleva nidottu painos. 

Lauri Puntila: KAAPPARI Lamminparras

Suomen ensimmäisen konekaappauksen tarina

- Meidät on... kaapattu. Näillä sanoilla ilmoitti kapteeni Finnairin Super Caravelle -koneen kaappauksesta syyskuussa 1978. Oulusta Helsinkiin matkalla olleessa koneessa oli aseistautuneen kaapparin lisäksi 43 matkustajaa ja viisi miehistön jäsentä.Suomen ensimmäinen lentokonekaappaus piti koko maata jännityksessä vuorokauden ajan. Kaappaaja, pahoissa rahavaikeuksissa ollut oululainen liikemies Aarno Lamminparras, vaati panttivangeista huimia lunnasrahoja, jotka hänelle maksettiin. Mutta millainen oli mies, jonka edessä maan hallituskin meni polvilleen. Toimittaja Lauri Puintila selvittää teoksessaan Lamminpartaan tarinan. Kunnianhimoisen toimitusjohtajan elämä lähtee sivuraiteille oman vientiyhtiön konkurssista. Samaan aikaan ongelmat kotirintamalla kasvavat, eikä Lamminparras saa elämäänsä enää järjestykseen. Katkeroitunut mies päättää kaapata Finnairin matkustajakoneen.Kaappari Lamminparras on kertomus yhden miehen tragediasta, joka purkautuu väärässä paikassa. Samalla se on yksityiskohtainen kuvaus konekaappauksen vaiheista. Kone oli kaappauksen aikana yli 12 tuntia ilmassa käyden aina Amsterdamissa saakka.Teos kertoo myös kaappaajan myöhemmän elämän vaiheet. Mystinen vainaja johdattaa lukijan kaapparin jäljille ulkomaille.

WSOY Yhteistyössö Bonnier Books kanssa

Painettu EU:ssa.

VOITTOHUUTO ja PK. 1,80e TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12

PS. Valitettavast en ole ennustaja, enkä ole myöskään Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2,95 €
Sulkeutuu 65 vrk 13 h 47 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2,95 € Sulkeutuu 65 vrk 13 h 47 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.