Kuvaus

Aivan aito vanha Meissen tehtaan lautanen, posliinia ja halkaisija 22cm. Lautanen lienee todella vanha, posliinin ja työn jälki antaa vanhan vaikutelman.    Paino 382g ja ikävä kyllä, vikaa on, kuten melkein 98 % vanhoissa posliini esineissä :  Pieni lohjennut murunen ( chip) on lautasen reunasta, sen leveys 5mm, kynän kärki osoittaa sen.
Tämä vika laskee kohteen arvoa.
Tämä on Meissen paikkakunnan ja myös aidon Meissen tehtaan logo pohjassa, miekat ristissä sinisellä värillä, ne nyt tuntee jopa teinityttö, senverran yleistuntemusta posliinista nyt on ihan jokaisella. 

DE06MZ308a  Meissen posliinilautanen missä lohjennut chip reunassa ! Lautasen  kuvion lienee joku maalannut jälkikäteen, tehtaan mallistossa ei tätä kuviota ole. Usein joku taiteilija tai taidesielu aloittaa posliini esineiden malauksen ja jos haluaa, että taideteos säilyy, kannattaa valita myös arvokas posliinitehdas "pohjaksi".          Kohde on Hampurissa, Saksa
Kohdetta syventävää tietoa:
Meissen paikkakunnalla oli moni pieniä muita posliinitehtaita,    joita perustivat ison aidon tehtaan ex-työntekijät.   Vaikka heistä osa käyttää omassa leimassa/tuotemerkissä/logossa sanaa MEISSEN, ei sitä saa käyttää mainoksessa/ ilmoituksessa siten, että se johtaa ostajaa harhaan.  Meissen on rekisteröity tavaramerkki ja sen väärinkäyttö on rangaistavaa.

Ebay huutokaupassa oli joku hollantilainen nainen ilmoitellut posliini astioita sanalla Meissen, ja ne olivat erään pienen pajan tavaraa, toki Meissen paikkakunnalta. Hän myi ne 30.-  euron hintaan. Ne eivät siis olleet aitoa MEISSEN  tehtaan logo-tavaraa.

Muutama päivä kaupan jälkeen hän sai kirjeen asianajotoimistosta, että hän oli omaa hyötyä tavoitellekseen väärinkäyttänyt tavaramerkkilain mukaista Meissen merkkiä. Vaatimus oli, 2500 euroa heti maksettava tilille, tai uhkaa oikeustoimet ja niiden kulut lankeavat vastaajan niskoille (hävijä maksaa).  Tästä nousi myrsky ja tämän naisparka oli  shokissa, lopulta hänen oli  palkattava oma asianajaja ja he pääsivät lopulta sopuun 1000.- eurosta, tosin naisen asianajaja nappasi myös 1000.- kuluja.
Maailma on iso paikka ja kaikenlainen oman edun tavoittelu kepluttelemalla  tuomitaan usein petosyrityksenä. Nyt EU:ssa on mahdollista kaikkien EU maiden kansalaisia takavarikoida ja asettaa ulosottomies asialle, ulosmitata omaisuutta tai estää henkilön oikeutta matkustaa jne.. toisesta EU maasta toiseen....Saksassa saatu liikennesakko ja Suomen ulosottomies voi sen periä. EU:ssa ei ole vielä oikeutta jäädyttää ihmisten pankkitilejä, kuten USA:ssa....

Kunnioitan itse kaikkia tavaramerkki lain asioita ja pysyn itse aina kaukana logo väärennös ja kopio rihkamasta.  En voisi ajatellakaan kantavani jotain kopio luxusmerkki käsilaukkua, se olisi jo noloa. Kaikki Kauko-Idän kopio Copy rihkama, olisi se rannekello Rolex, Breitling, Omega, Tag-Heuer tms.. eivät kyllä minun käyttöön tule koskaan . Samoin vaatteet, joissa on joku logo Hugo Boss tms, hyi hitto, jos ei ole varaa originaaliin, niin ei ainakaan kopiota.

Tänäpäivänä ovat usein kopio vaatteet sellaisia, joiden alkuperä menee USA:aan, esim. Tommy Hillfiger , laukku MK jne... sillä Eurooppa merkkien väärennökset  otetaan usein pois EU tullissa. Tullimiehet osaavat heti  eroittaa aidot kopioista. Kun palasin Aasiasta niin vaan tulli pyysi juuri minut tarkastukseen ja rannekello pois kädestä ja ojensin sen EU tullimiehelle , samoin lompakko ja katsotaanpa onko siellä ostokuitteja ! 

Kohde on Hampurissa, Saksa
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   

Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille.
Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana.

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !
Pienen murto-osan taas olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Ostan ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu, tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.

 Huutonetin reilun pelin sääntöjen mukaisesti on huudon tekijän ennen huutoa luettava tarjouksen kaikki ehdot läpi ja huudon antamalla hän myös hyväksyy niiden noudattamisen.  Huudon voittaja sitoutuu noudattamaan 
niitä toimitus-ja maksutapoja, jotka on ilmoituksessa kerrottu, esim. en hyväksy mitään rahasiirtoja Western Union avulla  vaikkapa Afrikasta.

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

12,47 €
Sulkeutuu 29 vrk 15 h 24 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

12,47 € Sulkeutuu 29 vrk 15 h 24 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.