Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kahvikupin aluslautanen on Berliinistä ja  leimojen mukaan voidaan valmistusajankohta tarkoin määritellä, vuosi 1847, posliini esine on siis 175 vuotta vanha ! 

Tehtaan leimat kertovat vanhaa historiaa, punainen valtakunnan omenan näköinen leima taas kertoo, että henkilö on  maalannut kuviot tehtaalla. Halkaisija on 14cm... Ensinmäisessä kuvassa klo 4 kohdalla on reunassa pieni chip murema, noin 15mm pitkä.

Esineessä on siis pieni kauneusvirhe, mutta korkea ikä, jotain on annettava anteeksi, sotia oli kolme,  Saksa-Ranska sota 1871,      1. Maailmansota 1914-1918 ja 2. Maailmansota 1939-1945..... 

A11JN101 Posliini lautanen, KPM Berlin tehdas ja kultareunaus , käsin maalattu koristelu ja ikää n. 175 vuotta. Arvo? Itse lähtisin liikkeelle siitä, että jokainen vuosi on yksi euro. Sanotaan 150 euroa.....mutta esineen pienen vian takia, on hinta halvempi.

Kun piipahdat Berliinissä, käy katsomassa KPM myymälässä posliini esineitä ja kysele hintoja..... jos menet kuuluisalle BERLIN Museo-saarelle, eräs maapallon upein museo keskittymä, niin katso vanhaa posliinia .  Euroopan koko posliini tarina alkaa Saksasta, sitä ennen oli n. 2000 vuoden ajan valkea posliini ollut Kiinan ja Japanin valmistuksen varassa, Aasia eli meitä edellä....

osasimme toki valmistaa poltettusta savesta ruskeita terrakotta esineitä, mutta valkoinen posliini----me nostimme kädet pystyyn.

Eurooppa ihmetteli valkeaa posliinia liki 2000 vuoden ajan, me emme osanneet sitä valmistaa, kunnes Saksassa se keksittiin, Eurooppa jälleen kunnostautui, muut maanosat olivat meitä jäljempänä, vain Kiina ja Japani olivat meitä edellä. 

Julkinen vastaus: Epäilet ikää? Se taas on hyvin helppoa selvittää leimojen perusteella ja vastaus on 100 % varmaa. Myös posliini esineen materiaali on katsottava tarkkaan, millaista se on jne...Tämän esineen ikä on plus miinus 10v arvioidusta iästä. 

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 

Halvin on ns. Pikku-Paketti DHL, saa painaa 2 kg ja maksaa 8,50 EUR  ( ei seurantanumeroa ) 

DHL paketti 5 kg painon asti maksaa 16,99 EUR, usein kerätään samaan pakettiin useampi tavara. Kirjat ja paperi tuotteet , dokumentit yms. maksavat Saksan Postin kulujen mukaan noin 5 eur. Mutta poikkeuksia on helppo tehdä myös alaspäin. 

HUOM: Vain 16,99 EUR maksavalla DHL paketilla on seurantanumero. Jos se on tärkeä sinulle, niin valitse DHL paketti toimitustavaksi ja mainitse asiasta myyjälle. 

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

9,80 €
Ilmoitus on sulkeutunut 20.1.2023 4:59
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.