Tuote on myyty käyttäjälle maumau2001 hintaan 2 €

Kuvaus

TUOTTEEN TIEDOT 

In English with Finnish subtitles.

imdb: http://akas.imdb.com/title/tt0056172/

KASETTI: VUOKRAKASETTI - (Made in Germany - Agfa)

VERSIO: VHS - PAL STANDARD - KOTIMAINEN

PO: Peter O'Toole

OHJ: David Lean

EXTRAS: Trailer

KUNTO: HYVÄ KUNTOINEN

JULKAISIJA: VCM

ID: 1086

Arabian Lawrence on hieno seikkailu ja kuvaus merkillisestä miehestä. Filmi perustuu tositarinaan T.H. Lawrencesta. Tämä mies oppi tuntemaan arabien elämän ja kulttuurin. Ja lopulta omistautui kokonaan heidän asialleen. Nuoresta englantilaisesta tuli Arabian Lawrence. Mies, joka johti beduinisotureita näiden vapaustaistelussa turkkilaisia vastaan. 
"Arabian Lawrence" on mahtava elokuvaelämys. Uskomattoman kauniita kuvia autiomaasta polttavassa auringossa. Jännittäviä kuvauksia aavikon soturien ponnisteluista, urheudesta ja oveluudesta.
Yksi suurimmista seikkailuelokuvista. 

Mitä mieltä kriitikot? 
"Koskaan ei erämaan mahtavaa autiutta ole näytetty suurempina ja kauniimpina kuvina, ei koskaan auringon raivokkuutta niin paljaana kuin tässä, sen armottomasti piinatessa hedelmätöntä maata. Vieläpä aito huojuva kangastus on taltioitu. Ja ohjaaja Lean - tunnettu Oscareja keränneestä "Kwai-joen Sillasta" on kutsunut kokoon sekä kamelit että joukoittain puhdasverisiä arabialaisia. Akaban hyökkäys, Lawrencen loistavin keksintö, on elokuvissakin innostava tempaus". 
ST.T.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 31.1.2018 13:16

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.