Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

HINTA UUTENA 2299€!! Varustelultaan huipputason XC-pyörä. Jäykkä ja kevyt Superfit-kuiturunko. SRAM GX Eagle, RockShox SID Select -joustohaarukka, hissitolppa. Paino 11,9, kg.

Lector SF LC Universal on hyvä valinta maastopyöräilyn aktiiviharrastajille ja kovan tason XC-kisailijoille. Mukavuutta edistävä muotoilu ja yksilölliset säädöt, kuten huippuergonomiset tankotupit sekä leveys- ja korkeussäädettävä satula.

Kohokohdat:
- SuperFit-hiilikuiturunko
- 1X12-vaihteinen SRAM GX Eagle -vaihteisto
- Rock Shox SID Select RL Oneloc 100 mm (XS–M) 120 mm (L–XL)
- Hydrauliset SRAM Level TL -levyjarrut
- Hydraulinen Eight Pins -satulatolppa

Täysin kisavalmis cross country -maastopyörä. Tehokas ja ohjattavuudeltaan luotettava ja tarkka. Huippukevyellä hiilikuiturungolla ja laatuosilla varustettu maastotykki. Kisapyöräilyn kärkijoukossa kisailevalle sekä kärkijoukkoon tähtäävälle mainio valinta.

Kevyt ja jäykkä kisarunko mahdollistaa ennennäkemättömät vauhtisuoritukset. Voima siirtyy poljennassa suoraan polkimiin. Ohjaustangon pienimmätkin liikkeet välittyvät tarkasti ja välittömästi runkoon. Takakolmion erikoisrakenteen ansiosta, runko vaimentaa tehokkaasti tärinää.

Hissitolppa on erittäin kevyt ja sulavasti integroitu runkoon. Satulan korkeutta on helppo säätää olosuhteiden mukaiseksi suoraan ohjaustangosta. Lisäksi satulan levyettä voi säätää siten, että se taatusti on mukava.

Tunnettu SRAM GX Eagle -vaihdejärjestelmä on kehitetty juuri tämän kaltaisille pyörille. Järjestelmän tarkkuus ja käyttöiän pituus ovat poikkeuksellisen hyvät. 1X12-vaihteinen pyörä tarjoaa laajat ja käyttötarpeeseen sopivat välityssuhteet, pyörä on todella hyvä investointi myös kovan tason kisailijalle.

RockShox-joustohaarukka on jykevätekoinen ja varustettu Debon Air -tekniikalla, jossa on iso negatiivinen ilmatila takaamassa erinomaisen tuntuman, aivan kuin jousitetussa. Vaimennusherkkyys paranee joustomatkan ensimmäisellä kolmanneksella ja vähentää staattista kitkaa jopa 73 % muihin iskunvaimentimiin verrattuna. Säädettävä ja ohjaustangosta lukittava iskunvaimennus. Quick Release -akseli tekee käytöstä helppoa. Pyörän koosta riippuen joustomatka on 100 tai 120 mm.

Poljettaessa voima siirtyy tehokkaasti polkimista suoraan renkaisiin. Pyörässä on lujatekoiset Rodin-vanteet ja kestävät Maxxis-renkaat. Rengaskuviointi takaa huippupitävän pidon kaikenlaisella alustalla. Nappulat ulottuvat reunalle saakka ja MaxxSpeed Exo -kumiseos on kitkaista ja turvallista vauhtia hidastamatta.

SRAM Level TL-jarrut takaavat erinomaisen jarruvoiman. Edessä 180 mm:n jarrulevy, takana 160 mm. Jarruvoima on tasaisen tarkkaa ja tuntuma pehmeä.

Komponenttien ergonomisuus parantaa ajomukavuutta ja suojaa huonolta ja väsyttävältä ajoasennolta. Tämä on huippumoderni 100 % kisapyörä, erittäin suorituskykyinen.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
500 €
Ilmoitus on sulkeutunut 25.10.2020 21:20
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
24.10. klo 19:22

Huomenna pääsisin. Voitko laittaa tähän spostisi tai numerosi niin voin ottaa yhteyttä ja sopia tarkemman ajankohdan sinun kanssa?

23.10. klo 23:01

Olisiko pyörää mahdollista käydä katsomassa?

poistettu-2767803
24.10. klo 16:51

Onnistuu. koska pääsisitte?

23.10. klo 14:29

Tere. Mikä on pyörän runko koko, moniko tuumaiset ja minkä merkkiset renkaat/vanteet?

poistettu-2767803
23.10. klo 22:47

Morjens???? pyörän runkokoko on L
29tuumaiset renkaat Rodin-vanteet ja kestävät Maxxis renkaat.