Kuvaus

hyväkuntoiset levyt

elokuvat :

SHIP OF FOOLS - narrilaiva

ATTACK
Joulukuu, 1944. Huhut kiertävät jalkaväkikomppanja Foxin taistelun näännyttämien sotilaiden kesken: heidät lähetetään jälkijoukkoihin! Mutta toivo katoaa savuna ilmaan saksalaisten panssarivaunujen iskiessä verisen yllätyshyökkäyksen. Taistelu on alkanut. Jack Palance on luutnantti Joe Costa, kahdella rintamalla taisteleva sotasankari. Niistä ensimmäinen pakottaa Costan miehineen vastakkain natsien tultasyöksevien Panzer 88:n ja konekivääritulituksen kanssa. Toinen - raukkamainen ja epäpätevä kapteeni (Eddie Albert) - on joukolle jopa suurempi uhka kuin vihollisen eliittijoukot. Kylväen miehiin epätietoisuutta ja pelkoa kapteenin olemattomat johtajantaidot pakottavat Costan tekemään kohtalokkaan valinnan: jatkaa taistelua miestensä hengen uhalla.. tai riistää kapteenin henki.
Likaisen tusinan ohjaaja johtaa eliittinäyttelijäkaartia (mm. Lee Marvin, Robert Strauss, Richard Jaeckel ja Buddy Ebsen) voimakkaassa, oivaltavassa ja mahtavassa sodankuvauksessa.

TAPPAJAT
Kaksi ammattitappajaa, Charlie (Lee Marvin: Likainen tusina, Voittamaton ykkönen) ja Lee hoitavat kylmään tyyliinsä hengiltä entisen kilpa-autoajajan, Johnny Northin. Mutta keikan helppous jää vaivaamaan Charlieta. Miksi Johnny luovutti ilman taistelua- Ja onko huhuissa perää, että Johnny olisi ollut mukana todella rahakkaassa ryöstössä?
Muistot vievät Charlien edelliseen kesään, jota sävytti rikas kaunotar Sheila Farr, gangsteripomo Browning ja Johnnyn auto-onnettomuus. Pienistä palasista rakentuu vähitellen kylmä totuus.

SAALISTAJAT - special edition  (ei kuvassa, suomi-kannet)
Varakas teksasilainen öljymiljonääri vuokraa neljä palkkasoturia pelastamaan kidnapatun vaimonsa, jonka Jesus Razan johtama palkkionmetsästäjäjoukko on saanut katoamaan Meksikon rajan yli. Näitä neljää karskia ammattilaista - ampuja ja jäljittäjä (Woody Strode), räjähdysmestari (Lancaster), hevosten käsittelijä (Robert Ryan) sekä taktiikan ja aseiden tuntija (Marvin) - pidetään omien alojensa spesialisteina. He luovivat tiensä petollisen maaston läpi tavoitteenaan löytää kaunis kidnappauksen uhri. Räjähtävässä huipentumassa he huomaavat kuitenkin, ettei kaikki olekaan sitä miltä se näyttää.

HELL IN THE PACIFIC - kahden miehen helvetti  (ei kuvassa)
Toisen Maailmansodan aikana amerikkalaisen lentäjän kone tuhoutuu ja hän taistelee itsensä viimeisillä voimillaan pienelle asumattomalta näyttävälle saarelle.
Mutta saarella asuukin jo japanilainen laivastoupseeri. Hän on ainoa, joka selvisi hengissä hänen laivansa upottua. Verivihollisten hurja taistelu alkaa.
He jahtaavat toisiaan epäluuloisina, kiusaavat ja kiduttavat toisiaan julmilla ja mitä raaemmilla tavoilla? Armottomien kamppailujen jälkeen he ovat kuitenkin pakotettuja aselepoon, sillä se on heidän ainoa keino selvitä hengissä.
He päättävät rakentaa lautan ja pyrkivät purjehtimaan sillä kaukaiselle saariryhmälle. Matkasta muodostuu myrskyjen ja polttavan auringon painajaisuni!

LIKAINEN TUSINA
He ovat rikollisia, psykopaatteja, pölvästejä, luusereita - ja mestareita kassaluukuilla ja elokuvan historiassa. Vuosikymmeniä ensi-iltansa jälkeen Likainen tusina on edelleen merkkiteos ensemble- toimintaelokuvien joukossa. Lee Marvin esittää kivenkovaa majuria, joka on määrätty johtamaan heittiöjoukkoa itsemurhatehtävässä natsijohtoa vastaan. Charles Bronson, Jim Brown, John Cassavetes, Trini Lopez, Telly Savalas, Donald Sutherland ja Clint Walker kuuluvat niiden 12 linnakundin joukkoon, jotka palkitaan vapaudella, mikäli he selviävät tehtävästään hengissä.

LIKAINEN TUSINA 2
Kovaotteinen majuri Reisman (Lee Marvin) saa hoidettavakseen uuden tehtävän. Hänen on valittava kaksitoista rangaistusvankeuteen tuomittua sotilasta, teroitettava heistä eliittitason erikoisjoukko ja johdatettava heidät syvälle vihollislinjojen taakse, kuolemaa pelkäämättä. Onnistuminen tehtävässä takaisi eloonjääneille armahduksen.
Tällä kertaa tehtävä on poikkeuksellisen vaarallinen. Likaisen tusinan on tapettava korkea-arvoinen ja tarkasti suojeltu kenraali, joka hautoo Hitlerin salamurhaa. Ja vaikka tehtävä olisikin menestys, pitää Reismanin päästä joukkoineen elävänä kotiin.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

50 €
Sulkeutuu 23 h 1 min 42 s
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

50 € Sulkeutuu 23 h 1 min 42 s

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.