Kuvaus

>Jakso 5 - Markkinat 
Kiiturikilpa-ajojen yhteydessä järjestetään joka kuukausi suuret markkinat. Laval ja Eris menevät markkinoille, mutta Cragger on palkannut korpit varastamaan Lavalin arvokkaan kiiturin. Yhtäkkiä myös kisojen palkinto, Kultainen CHI, on kadonnut.

Jakso 6 - Hyökkäys Kotkien Torniin 
Krokotiilit ovat pestanneet korpit ja antaneet niille tehtäväksi houkutella sudet hyökkäämään Kotkan torniin. Se on kuitenkin osa hyvin monimutkaista juonta, jonka tarkoituksena on vahingoittaa sekä leijonia, kotkia että susia. Lavalin ja Erisin on riennettävä ripeästi apuun.

Jakso 7 - Kaikkien Aikojen Ajot 
Leijonantemppelin Pyhä lammikko on tuottanut kaikkien aikojen suurimman Kultaisen CHI-kuulan. Sekä sudet että krokotiilit juonittelevat, ja Cragger on palkannut Chiman parhaimman kiituriajajan ? Dom de la Wooshin ? voittaakseen CHIn. Kilpailemaan ilmestyy tosin toinenkin salaperäinen ajaja, ShadoWind.

Jakso 8 - Sadan Vuoden Kuu 
Kun Sadan vuoden kuu ilmestyy taivaalle, sudet ravaavat edestakaisin aiheuttaen sekasortoa. Crooler kidnappaa nuoren gorillatytön ja narraa Lavalin, Erisin ja Gorzan gorillan pelastamaan häntä. Yö on täynnä vaaroja. Mutta lopulta Skinnet- haisunäädänkin hajusta voi olla hyötyä. Laatikko Lasten 1.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,90 €
tai
Sulkeutuu 82 vrk 4 h 3 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3,90 € Sulkeutuu 82 vrk 4 h 3 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.