Kuvaus

LEGO FRIENDS X 4

LEGO FRIENDS JAKSOT 1-3--

UUSI TYTTÖ KAUPUNGISSA-

OLIVIA ON MUUTTANUT KAUPUNKIIN JA ODOTTAA MALTTAMATTOMANA UUSIEN YSTÄVIEN SAAMISTA. NIIMPÄ HÄN MENEE VAPAAEHTOISEKSI HEARTLAKE CITYN LOISTAVAT LEMMIKIT - TAPAHTUMAN ADOPTIOKOJULLE. YKSI KOIRANPENNUISTA PÄÄSEE KUITENKIN KARKUUN JA TUHOAA KAIKEN, MINKÄ ANDREA, EMMA, MIA JA STEPHANIE ON VAIVALLA TAPAHTUMAN ETEEN TEHNEET. SE SIITÄ YSTÄVYSTYMISESTÄ.... MUUTAMASSA MINUUTISSA OLIVIA ON SAANUT NELJÄ UPOUUTTA VIHOLLISTA. ON VAIN YKSI KEINO KORJATA VAHINKO - YHTEISTYÖ! SAAVATKO OLIVIA, ANDREA, EMMA, MIA JA STEPHANIE KORJATTUA ASIAT YHTEITOIMIN AJOISSA LOISTAVAT LEMMIKIT - TAPAHTUMAA VARTEN?

YLLÄTYSJUHLAT-

EMMA, OLIVIA, ANDREA JA MIA SUUNNITTELEVAT YLLÄTYSJUHLIA STEPHANIEN SYNTYMÄPÄIVILLE. YSTÄVYKSILLE VALKENEE PIAN, ETTÄ SUUNNITELMAN SALAAMINEN STEPHANIELTA ON HANKALAA, SILLÄ TÄMÄ TULEE EPÄLUULOISEKSI, KUN TYTÖT OVAT LIIAN KIIREISIÄ VIETTÄMÄÄN AIKAA HÄNEN KANSSAAN.

DELFIINIRISTEILY-

OLIVIA, STEPHANIE, ANDREA, MIA JA EMMA OSALLISTUVAT KOULUN TIEDEKILPAILUUN JA VOITTAVAT RISTEILYN LUKSUSJAHDILLA. MERELLÄ KAIKKI EI KUITENKAAN SUJU SUUNNITELMIEN MUKAAN.

LISÄMATERIAALIT:

3 MUSIIKKIVIDEOTA & VIDEO TANSSIKOREOGRAFIALLA

TUOTANTOVUOSI 2013

KESTO 1H 14MIN PUHUMME SUOMEA JA RUOTSIA

LEGO FRIENDS JAKSOT 4-6--

MAALAISTYTÖT-

TYTÖT VIETTÄVÄT AIKAA MIAN ISOVANHEMPIEN MAATILALLA, JA OLIVIA KAATAA VAHINGOSSA NAAPUREIDEN LADON. TYTÖT LUPAAVAT KERÄTÄ RAHAA LADON UUDELLEENRAKENTAMISTA VARTEN. NYT HEIDÄN ON UNOHDETTAVA ERIMIELISYYDET JA PUHALLETTAVA YHTEEN HIILEEN TÄYTTÄÄKSEEN LUPAUKSENSA.

EMMAN DILEMMA-

STEPHANIE HALUAA JÄÄRÄPÄISESTI VOITTAA KILPAKUMPPANINSA TANYAN LAUTAN RAKENNUSKILPAILUSSA EIKÄ OTA EMMAN IDEOITA JA SUUNNITELMIA LAINKAAN HUOMIOON. TANYA HOUKUTTELEE EMMAN OMAAN JOUKKUEESEENSA VOIDAKSEEN KOSTAA STEPHANIELLE.

VIIDAKKOSEIKKAILU-

OLIVIAN TÄTI SOPHIE ON MENOSSA NAIMISIIN, MUTTA HÄNEN ULHASENSA ON EKSYNYT VIIDAKKOON. TYTÖT RIENTÄVÄT SALAA VIIDAKKOON JA YRITTÄVÄT LÖYTÄÄ SULHASEN AJOISSA ENNEN VIHKIMISTÄ.

LISÄMATERIAALIT:

MUSIIKKIVIDEO: RANCH ROMANCE & TOGETHER

TUOTANTOVUOSI 2014

KESTO 1H 14MIN PUHUMME SUOMEA JA RUOTSIA

LEGO FRIENDS JAKSOT 7-9--

KYKYKILPAILU-

KUN KUULUISA POPTÄHTI LIVI SAAPUU HEARTLAKE CITYYN TUOMAROIMAAN KYKYKILPAILUA, MYÖS VIISI YSTÄVYSTÄMME OLIA, MIA, ANDRE, EMMA JA STEPHANIE PÄÄTTÄVÄT OSALLISTUA KISAAN. ETENKIN YKSI HEISTÄ HALUAA VOITTAA NIIN EPÄTOIVOISESTI, ETTÄ JOTUU SUURIIN VAIKEUKSIIN.

KATEN SAARI-

VIISI YSTÄVYSTÄ LÄHTEVÄT SAARELLE JÄRJESTETTÄVÄLLE TIEDELEIRILLE. SIELLÄ HE TAPAAVAT OMISSA OLOISSAAN VIIHTYVÄN KATEN, MUTTA YSTÄVYKSET HUOMAAVAT PIAN, ETTÄ HILJAISEN ULKOKUOREN ALLA PIILEE MUUTAKIN.

ILTA HOTELLISSA-

ANDREAN PERHE ON JUURI OSTANUT GRAND HOTELLIN, JA VIISI YSTÄVYSTÄ ON LUVANNUT AUTTAA HOTELLIN PYÖRITTÄMISESSÄ. RAUHALLISEKSI LUULTU VIIKONLOPPU KUITENKIN VILKASTUU, KUN HOTELLIKRIITIKKO ILMAANTUU YLLÄTYSVIERAILULLE. TYTÖT YRITTÄVÄT KAIKKENSA TEHDÄKSEEN HYVÄN VAIKUTUKSEN, MUTTA KAIKKI EI KUITENKAAN SUJU SUUNNITELMIEN MUKAAN.

TUOTANTOVUOSI 2015

KESTO 1H 6MIN PUHUMME SUOMEA JA RUOTSIA

LEGO FRIEND 4 JAKSOA--

LEIRI " VILLIT SYDÄMET"-

KESÄLOMA ON JUURI ALAKANUT, JA VIISI YSTÄVÄÄ ILOITSEE MAHTAVASTA KESÄLEIRISTÄ CAMP WILD HEARTS - SEIKKAILUMAASSA LEIRIPÄÄLLIKKÖ JOYN KANSSA!

DONKKAUS-

VIISI YSTÄVÄÄ HALUAA PITÄÄ KOULUN LAHJAKKAAN THE STREAKS - KORIPALLOJOUKKUUNSA KASASSA. HEILLÄ EI OLE VALMENTAJAA, VOITETTUJA OTTELUITA TAKANAAN, KANNATTAJIA EIKÄ SUUNNITELMIA... MUTTA EI MYÖSKÄÄN MITÄÄN SYYTÄ LOPETTAA!

AITO ASIA-

VIISI YSTÄVÄÄ OVAT JÄRKYTTYNEITÄ KUULLESSAAN, ETTÄ HEIDÄN KOULUNSA KUULUISA VERKKOLÄHETYS LOPETETAAN. ONNEKSI HEIDÄN HYVÄ YSTÄVÄNSÄ, POPTÄHTI LIVI, ON AIA VALMIS AUTTAMAAN. TÄHTIDOKUMENTTI ON VARMASTI JUURI SITÄ, MIKÄ PELASTAA HEIDÄN VERKKOLÄHETYSTOIMINTANSA!

KÄMPPIKSET-

YSTÄVIEN LUONA YÖPYMINEN ON AINA HAUSKAA. MUTTA KUN STEPHANIE SAA UUDEN HUONEKAVERIN PARIKSI PÄIVÄKSI, VIERAILUSTA TULEE NOPEASTI PAINAJAINEN! VAIKKA TANYA JA STEPHANIE NÄKEVÄT VAIVAA TEHDÄKSEEN TILANTEESTA ONNISTUNEEN, HE AJAUTUVAT VÄKISINKIN TUKKANUOTTASILLE.

TUOTANTOVUOSI 2016

KESTO 1H 28MIN PUHUMME SUOMEA JA RUOTSIA

 

YHTEISKESTO 5H 4MIN

MUOVEISSA

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

24 €
Sulkeutuu 115 vrk 19 h 29 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

24 € Sulkeutuu 115 vrk 19 h 29 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.