Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Taistelu Chimasta lähenee loppuaan. Laval, Eris, Cragger ja eläinheimot hyödyntävät nyt palavan chin voimia. Sir Fangar joukkoineen punoo kuitenkin uusia juonia heidän kukistamisekseen. Lähde mukaan viimeiselle jännittävälle Chima seikkailulle!

JAKSO 37 - ARTEFAKTI Kun Tormak yrittää epätoivoisesti pelastaa tyttärensä, hän tulee samalla pettäneeksi feeniksheimon. Hän varastaa kartan, joka tunnetaan nimellä Artefakti. Kähvellys ei kuitenkaan suju aivan suunnitelmien mukaan. Seuraa yllätysräjähdys, ja yhtäkkiä sekä feeniksheimo että metsästäjät ovat Tormakin kintereillä.

JAKSO 38 - FEENIX ON LASKEUTUNUT Flinx on surullinen, sillä hänen isänsä on järkyttynyt menetettyään sekä kartan että parhaan ystävänsä Tormakin. Laval, Eris ja Cragger lähtevät mukaan vaaralliseen pelastusoperaatioon lentävällä, liekehtivällä linnakkeella? Uusi ansa odottaa kuitenkin kulman takana.

JAKSO 39 - TOIVONKIPINÄ CHIMA on jäässä. Sankarit ovat kiikissä Ikuisen syvyyden solassa. Metsästäjät valmistelevat parhaillaan viimeistä iskua leijonakaupunkiin ja Cavora-vuorelle. Uusi legenda näkee päivänvalon, ja vanha vihollinen tekee yllätyspaluun. Ehkäpä pienen pieni toivonkipinä on vielä olemassa.

JAKSO 40 - TULISIIVET CHIMA on umpijäässä? Kahdeksan tulisiiven kätköön johdattava kartta on tuhottu? Sir Fangar ja metsästäjät marssivat kohti leijonakaupunkia ja Cavora-vuorta. Kaikki toivo on menetetty. Sankarit pakenevat epätoivoissaan vaarallisille Syrjäseuduille ja yrittävät löytää jonkinlaisen toivonkipinän.

JAKSO 41 - CAVORAN SYDÄN CHIMAssa on kylmempää kuin koskaan? Metsästäjät ovat aloittaneet viimeisen hyökkäyksensä leijonakaupunkiin ja Cavora-vuorelle. Feeniksit apunaan heimot taistelevat urheasti, mutta kaikki toivo on asetettu kahdeksan muinaisen tulisiiven löytämiseen. Nämä ovat CHIMAn viimeiset legendat.

Kuvaformaatti: 16:9 Full Frame 1.78:1

Ääni: Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja (Dolby Digital Stereo)
Tekstitys: -----------
Kesto: n. 5 x22 min
Ikäraja: K-7

 

Tuote on uusi, vielä muoveissa.
Hinta sisältää ALV 24%.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6,70 €
Ilmoitus on sulkeutunut 5.11.2018 12:02
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.