Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Jännitys kohoaa Chimassa eläinjoukkojen välillä ja huipentuu joka kuukausi järjestettävissä Kiiturikilpa-ajoissa. Kaikki taistelevat yhä CHIstä, ja heti kun leijonatemppelin Pyhän lammikko on tuottanut kaikkien aikojen suurimman CHI-kuulan ryhtyvät sudet ja krokotiilit punomaan kieroja juonia.

Nauti neljästä uudesta LEGO® CHIMA™ – jaksosta upouudella DVD:llä, joka sisältää jaksot 5-8 ja näe kuinka seikkailu jatkuu.

JAKSO 5 – MARKKINAT
Kiiturikilpa-ajojen yhteydessä järjestetään joka kuukausi suuret markkinat. Laval ja Eris menevät markkinoille, mutta Cragger on palkannut korpit varastamaan Lavalin arvokkaan kiiturin. Yhtäkkiä myös kisojen palkinto, Kultainen CHI, on kadonnut.

JAKSO 6 – HYÖKKÄYS KOTKIEN TORNIIN
Krokotiilit ovat pestanneet korpit ja antaneet niille tehtäväksi houkutella sudet hyökkäämään Kotkan torniin. Se on kuitenkin osa hyvin monimutkaista juonta, jonka tarkoituksena on vahingoittaa sekä leijonia, kotkia että susia. Lavalin ja Erisin on riennettävä ripeästi apuun.

JAKSO 7 – KAIKKIEN AIKOJEN AJOT
Leijonantemppelin Pyhä lammikko on tuottanut kaikkien aikojen suurimman Kultaisen CHI-kuulan. Sekä sudet että krokotiilit juonittelevat, ja Cragger on palkannut Chiman parhaimman kiituriajajan – Dom de la Wooshin – voittaakseen CHIn. Kilpailemaan ilmestyy tosin toinenkin salaperäinen ajaja, ShadoWind.

JAKSO 8 – SADAN VUODEN KUU
Kun Sadan vuoden kuu ilmestyy taivaalle, sudet ravaavat edestakaisin aiheuttaen sekasortoa. Crooler kidnappaa nuoren gorillatytön ja narraa Lavalin, Erisin ja Gorzan-gorillan pelastamaan häntä. Yö on täynnä vaaroja. Mutta lopulta Skinnet-haisunäädänkin hajusta voi olla hyötyä.


Kuvasuhde: 16:9 Full Frame (1.78:1)
Ääni:  Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja (Dolby Digital Stereo)
Tekstitys: ----------
Kesto: n. 4 x 22 min
Ikäraja: K-7

 
Tuote on uusi, vielä muoveissa.
Hinta sisältää ALV 24%.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6,70 €
Ilmoitus on sulkeutunut 5.11.2018 12:02
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.