Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Jestro, Hirviökirja ja heidän hirviönsä ovat edelleen vapaalla jalalla ja aiheuttavat hävitystä kaikkialla kuningaskunnassa. Missään ei ole turvallista. Etsiessään heltymättä kadonneita taikakirjoja heistä tulee jatkuvasti vahvempia, ja on vain ajan kysymys, milloin he pystyvät valloittamaan koko kuningaskunnan.

Jakso 16
Muut NEXO-Knightsit kaipaavat lomaa Claysta ja lähettävät tämän lomailemaan. Hotellissa on kuitenkin paha kirja, jota Jestro havittelee.

Jakso 17
Hirviökirja sairastuu. Se tietää vaikeuksia NEXO Knightseille, koska sairas Hirviökirja pystyy luomaan aivan uudenlaisia, limaisia hirviöitä.

Jakso 18
Petturuuden kirja vie Jestron ja hirviöt Funnytoniin, joka on valtakunnan hauskin kaupunki. Ritarit yrittävät siepata kirjan, mutta saavatkin järkytyksekseen huomata, että Jestro ja Hirviökirja ovat paikan suosituimmat koomikot.

Jakso 19
Knightonissa on meneillään hurja taka-ajo, jossa NEXO Knightsit yrittävät pitää Petturuuden kirjan poissa Hirviökirjan otteesta. Hirviökirja on kuitenkin sinnikäs. Saako hän viimeisenkin pahan kirjan haltuunsa?

Jakso 20
Hirviökirjalla on viimein viimeinenkin osanen suurta suunnitelmaansa varten, ja hän yrittää ottaa ihmismuodon. Pystyvätkö NEXO-Knightsit ja Merlok 2.0 pysäyttämään suurimman koskaan kohdanneensa uhkan vai suistuuko valtakunta ikuisiksi ajoiksi pimeyteen?

Kuvasuhde: 16:9 (1.78:1), Full Frame
Ääni: Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja (Dolby Digital 2.0)
Tekstitys: ---------
Kesto: n. 5 x 22 min
Ikäraja: K-7


 
Tuote on uusi, vielä muoveissa.
Hinta sisältää ALV 24%.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6,70 €
Ilmoitus on sulkeutunut 1.9.2018 13:04
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.