Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Lego Star Wars - The Yoda Chronicles - Jaksot 4-7 (DVD)

Puhumme suomea!

Jakso 4 - Pako Jeditemppelistä
Lapsellisen käytöksensä takia Luke ystävineen on joutua Darth Vaderin kynsiin. Tämän nähtyään Yoda ja Obi-Wanin haamu päättävät jatkaa Luken koulutusta kaivamalla esiin viimeiset JEDI HOLOKRONIT. Ensin he kuitenkin muistelevat jännittävää ryöstöä, jonka avulla holokronit onnistuttiin hakemaan temppelistä Imperiumin alkuvaiheissa.

Jakso 5 - Holokronijahti
Obi-Wan kertoo Lukelle jedi-holokroneista ja kehottaa häntä lähtemään kohti Tatooinea, missä niitä on piiloteltu vuosien ajan. Hyvisten harmiksi myös Darth Vader on holokronien kintereillä. Seuraa raivokas kilpajuoksu kohti haudattuja holokroneja. Ja Vader ehtii perille ensin.

Jakso 6 - Hyökkäys Coruscatiin
Holokroneihin tallennettujen tietojen avulla Keisari hyökkää armotta kapinallisia auttaneita planeettoja vastaan. Luke ymmärtää, että jäljellä on vain yksi keino: on hyökättävä uhkarohkeasti Coruscant-planeetalle ja ryöstettävä holokronit takaisin. Lopuksi Luke kerää kaiken rohkeutensa ja tuhoaa holokronit, jottei keisari voi enää hyödyntää niitä. Luke ei kuitenkaan tiedä, että R2-D2 on onnistunut pelastamaan yhden holokronin - jonka "tähtenä" on nuori Anakin Skywalker.

Jakso 7 Skywalkereiden taistelu
Holokronien tuhoutumisesta raivostunut Keisari lähettää Darth Vaderin laivueineen kostomatkalle: tavoitteena on etsiä ja listiä Luke. Viimeinen holokroni antaa Lukelle kuitenkin lisävoimia. Hän kokeilee isänsä Anakinin vuosia sitten tekemää uskaliasta temppua. Anakinin tapaan Luke houkuttelee Vaderin ja Imperiumin laivueen ansaan, joka saattaa nostaa kapinalliset vallankahvaan... tai johtaa täydelliseen katastrofiin.

Formaatti
DVD alue 2

Alkuperäismaa
Suomi

Kesto
88 min

Väri/Mustavalkoinen
Väri

Televisiosysteemi
PAL

Jakelija
Nordisk Film

Levyjen lukumäärä
1

Kansi
Keep-Case

Kannen kieli
Suomi

Teksti
Ei tekstiä

Ääni
Tanska (Stereo)
Suomi (Stereo)
Norja (Stereo)
Ruotsi (Stereo)

Kuva
Widescreen 1.78:1 (anamorfinen)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 17.10.2018 8:55
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.