Kuvaus

Vanha sota ajan lehti,  on  aito. Kuvaa Saksan ilmavoimia ja paljon kuvia. Koko on 32x25cm ja ilmestyi 2.4.1940. Saksan ilmavoimilla oli silloin vielä aika ylivoimainen ote sotaan. 

MIL23SP916  Lehti Ilmailu alan aito vanha lehti, 80 v vanha. Kunto keskitason ja heikon puolivälissä. Lehden voi myös laittaa raameihin seinälle. Kohde on Hampurissa ja yhdistelen huutoja. Lehti on aito !!!  Ei mikään Re-Print tms, vaan ihka aito vanha lehti, säilytä please, museo tavaraa !  Ilmailu lentokone ilmavoimat 

Saksan lentokoneiden maatunnus oli musta palkkiristi. Britti pommikone Wellington tuli yöllä ja ilmatorjunta ampui sen tuleen,  miehistö 5  ja he joutuivat vankeuteen, yksi on sairaalassa ja saksalaiset lääkärit leikkasivat miehen kuntoon ja  kyselevät häneltä ajatuksia sodasta hänen kotimaansa vinkkelistä katsottuna.... hän kertoo avoimesti....sotilas on aina ihminen, sotakoneisto ei anna mahdollisuutta kieltäytyä tehtävästä ja siksi yhden tavallisen sotilaan syyttäminen ja haukkuminen, sättiminen on epäoikeudenmukaista, ihan sama, mikä valtio on kyseessä. 

Jokaisen maan sotilas yrittää sodassa vaan pysyä hengissä ja totella omaa esivaltaansa... Hän koki usein sankarikuoleman oman maansa johtoa puolustaen, muuta vaihtoehtoa hänellä ei edes ollut. 

USA Pommikone B17 , sitä aloitti USA suunnittelemaan jo 1933 ja tarkoitus oli alunperin päästä pudottamaan pommeja niskaan...kenelle muulle kuin Saksalle... siis paljon ennen kuin Hitler edes mainitsi sanaa sota ääneen, olivat eräät maat jo valmistautumassa hyvään tappeluun...B-17 Boeing oli siihen sopiva väline... B17 pommikonetta valmistettiin peräti 12731 kpl, joten jos jokunen kone tippuu alas Saksassa, kyllä koneita riittäääää... 

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 

Halvin on ns. Pikku-Paketti DHL, saa painaa 2 kg ja maksaa 8,50 EUR  ( ei seurantanumeroa ) 

DHL paketti 5 kg painon asti maksaa 16,99 EUR, usein kerätään samaan pakettiin useampi tavara. Kirjat ja paperi tuotteet , dokumentit yms. maksavat Saksan Postin kulujen mukaan noin 5 eur. Mutta poikkeuksia on helppo tehdä myös alaspäin. 

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

18,80 €
Sulkeutuu 101 vrk 8 h 23 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

18,80 € Sulkeutuu 101 vrk 8 h 23 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.