Kuvaus

Saksalainen lehti Die Woche ( Viikko suom.) ilmestyi heti Olympialaisten jälkeen vuonna 1936 ja siinä on hyviä valokuvia joka sivulla, mm. 3000m estejuoksu ja kukas muu kuin suomalainen jopa kaksi nousivat palkintopallille. 

Lehden koko on 32x25cm ja sivuja 96 kpl, aivan mahtava katsaus urheilu sport maailmaan !  Paino 335g

MIL20NV701 Lehti Olympia 1936 ja urheilua, mutta politiikka näkyy taustalla. Yhdessä kuvassa näkyy, millainen oli aikoinaan Atheena patsas ja temppeli Kreikkassa, kuinka Olympia tuli sytytettiin ja soihtu lähti juoksujalkaa kohti Berliiniä. Osaatko eroittaa sinivalkoiset komeat ristiliput Suomen urheilijoiden rinnassa? Olimme selvinneet veljessodasta , jossa valkoiset ja punaiset murhasivat toisiaan, ja siksi ymmärrämme hyvin separisti vapaustaistelijoita ympäri maapallon. 

Kuvat kertovat epäilyksettä, että Hakaristi Saksa oli se maailman tiennäyttäjä urheilussa, komeat avajaiset ja lopetus. Kadut täynnä ihmisiä ja Hitler oli ollut 3 vuotta vallassa. Kaikki näytti menevän hyvään suuntaan, vain USA ja Britannia arvostelivat maan johdon politiikkaa, joka ei halunnut ottaa maahan ulkolaisia eri rotuja olevia ihmisiä ja jopa maassa olevia mustalaisia ja muita, esim. kommunisteja, sorrettiin ja potkittiin päähän.  Amerikka ja Britannia sanoivat :Hävytöntä, vieraan rodun ihmiset ovat rikkaus....mutta Saksanmaan johto oli jääräpää.

Isoksi ongelma muodostui, kun nuoseva Phönix lintu Saksa alkoi tarvita rahalainaa ulkomailta. Sitäpä ei haluttu antaa, vaan nyt oli sortoa kohti Saksaa. Saksa oli vuonna 1918 eli vain  18 vuotta aikaisemmin tuomittu yksin syylliseksi koko 1. Maailmansotaan ja pakotetiin maksamaan jättisummia rahaa muille valtioille. Kyse oli suuresta vääryydestä, sillä ei yksinään Saksa voinut olla syypää....Vuonna 1918 solmittu Versaillesin rauha pakotti Saksan köyhäintaloon ja nyt oli Hitler nostamassa sitä uuteen uskoon ja voimaan.  Puhutaan usein 30v sodasta 1914-1945. Suomessa ovat nämä asiat huonosti tunnettuja, sillä me olimme osa Äiti-Venäjän hameenhelmaa. 

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.

Kaikki lähetykset lähtevät kirjattuna kirjeenä tai pakettina, jonka kulkua voi seurata netin avulla. Mikäli lähetys katoaa, tai rikkoontuu on minulla  todiste sen lähettämisestä/luovuttamisesta kuljetusyrityksen haltuun ja saat silloin rahasi  takaisin, myös lähetyskulut. Rahasi palauttaa kuljetusyritys, esim. Posti tms, jolle minä olen maksanut tavaran turvallisesta kuljettamisesta, lähettäjä (siis minä) en voi vastata asioista, jotka ovat oman vaikutuspiirini ulkopuolella. Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

21,70 €
Sulkeutuu 37 vrk 13 h 19 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

21,70 € Sulkeutuu 37 vrk 13 h 19 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.